• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Vești de neratat joi seară în Las Fierbinți: Elvis e în viață: ”Știam eu că trăiește...”

Vești de neratat joi seară în Las Fierbinți: Elvis e în viață: ”Știam eu că trăiește...”

Vești de neratat joi seară în Las Fierbinți: Elvis e în viață: ”Știam eu că trăiește...”

În doar câteva ore, cele mai iubite personaje de comedie revin la PRO TV într-un episod ce nu trebuie ratat din Las Fierbinți! Ca în fiecare joi, și pe 23 februarie 2023, porția dublă de comedie vine cu momente încărcate de voie bună, râsete și întâmplări din cale afară de neașteptate. Se pare că primarul Vasile își pregătește un moment important din viață, iar Gianina va descoperi că Elvis trăiește... sau nu?!

Un simplu mesaj primit pe telefon o va face pe Gianina să simtă că ziua i s-a schimbat total și că a primit cel mai frumos cadou. ”El e... Ce norocoasă sunt! Știam eu că trăiește”, va spune ea când o va suna pe Aspirina să îi dea vestea cea mare. Se pare că Elvis trăiește, e în Fierbinți și vrea să o cunoască pe Gianinuța. Oare chiar așa să fie? Sau cineva vrea doar să-i facă o farsă?

Vasile are și el probleme serioase! Pare decis să-și pregătească... înmormântarea! Dar pentru asta simte nevoia să fie extrem de atent la fiecare detaliu organizatoric. Pe Rață îl va testa dacă poate conduce un dric, pe Robi îl va trimite să afle părerile oamenilor din jur despre el, iar alte activități va avea și pentru Firicel și Celentano. Să aibă cu adevărat Vasile ceva probleme de sănătate? Descoperim în curând..

Tot atunci vom afla și ce probleme are Celentano și de ce va merge supărat la primărie pentru a depunde o plângere extrem de serioasă: ”Vreau să reclam tot Universul. E împotriva mea”.

Cum va decurge întâlnirea Gianinei cu Elvis și cum vor reacționa sătenii la toate lucrurile pe care le pregătește Vasile, aflăm în această seară, de la 20:30, într-un nou episod din Las Fierbinți, pe PRO TV sau, în avans, pe VOYO.

Las Fierbinți – Țara o arde pe comedie!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni