„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, episodul 20! Cine este vedeta care părăsește competiția

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, episodul 20! Cine este vedeta care părăsește competiția

Dacă e voi, avem o nouă ediție „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, iar în această seară încă un concurent va părăsi show-ul de la PRO TV.

Reacția lui Levent Sali, după ce a fost acuzat că a furat steluțe

După ce în ediția trecută „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Levent Sali a furat steluțe din echipa adversă, pentru a câștiga concursul, acum Cristi Mitrea încearcă să facă lumină în acest caz.

Reacția concurenților de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, după ce Levent Sali a furat steluțele

Acuzat de Cristi Mitrea că le-a furat din steluțe la joc, Levent Sali și-a asumat vina, iar după ce el a plecat la un nou joc, concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” au început să vorbească despre cele întâmplate.



Levent Sali a participat la jocul „Frici și Delicii”! Cum s-a descurcat

După ce s-a certat cu vedetele din ambele tabere, Levent Sali a fost ales să participe la jocul „Frici și Delicii”! Cum s-a descurcat puteți vedea mai jos.



Ami, deranjată de gestul făcut de Cristi Mitrea

În timp ce stătea să se relaxeze la râu, lângă Ami a venit Cristi Mitrea. Acesta a rugat-o să plece de acolo și să îl lase pe el să stea, pentru a mânca în liniște!



Tensiunile dintre Cristi Mitrea și Ioana Filimon cresc de la un moment la altul

Nu mai este niciun secret că Ioana Filimon și Cristi Mitrea nu se au reciproc la inimă, însă tensiunile dintre ei cred de la un moment la altul. Ce au avut acum de împărțit și ce au spus unul despre altul puteți vedea în clipul video de mai jos!



Levent Sali crede că știe ce strategie are Cristi Mitrea

După ce a reușit să câștige un joc împotriva lui Giani Kiriță, Levent Sali i-a spus Anisiei Gafton că știe ce strategie are Cristi Mitrea și pe cine vrea să trimită acesta la jocul pentru eliminare.



Ami, Levent Sali, Anisia Gafton și Radu Vlăduț au avut parte de masaj, chiar în junglă

După ce au reușit să câștige proba, celebritățile din „Tabăra Belelelor” au avut parte de masaj și de multe gustări.



Giani Kiriță a vorbit despre relația dintre Cristi Mitrea și Roxana Nemeș

Roxana Nemeș a fost aleasă pentru a merge la jocul „Frici și Delicii”, iar Cristi Mitrea i-a oferit câteva sfaturi. La testimoniale, Giani Kiriță a vorbit despre relația dintre cei doi. Ce a spus Giani Kiriță puteți vedea în clipul video de mai jos!



Roxana Nemeș a participat la jocul „Frici și Delicii”! Cum s-a descurcat

După Levent Sali, a venit și rândul Roxanei Nemeș să participe la jocul „Frici și Delicii”. Cum s-a descurcat puteți vedea mai jos!



Ioana Filimon și Cristi Mitrea s-au certat din nou: „Neam prost”

După ce au primit recompensa pentru jocul „Frici și Delicii”, Cristi Mitrea și Ioana Filimon s-au certat din nou. Cum s-au contrat cei doi puteți vedea în clipul video de mai jos!



Scandalul dintre Cristi Mitrea și Ioana Filimon continuă: „Fă curat aici”

Cristi Mitrea și Ioana Filimon s-au certat din nou, chiar în mijlocul taberei. Ce cuvinte grele și-au aruncat și ce a spus Giani Kiriță puteți vedea în clipul video de mai jos!



Celebritățile din ambele tabere au decis pe cine trimit la „Jocul pentru eliminare”

În această zi ne luăm „La revedere” de la o vedetă, iar echipele au decis pe cine trimit la „Jocul pentru eliminare”! Ami era deja nominalizată, iar mai jos puteți vedea cine au fost celelalte două vedete care o vor însoți la joc.



Ami, Ioana Filimon și Levent Sali s-au duelat la „Jocul pentru eliminare”! Cine a părăsit emisiunea

Ami, Ioana Filimon și Levent Sali au mers la „Jocul pentru eliminare”, iar una dintre cele trei vedete a părăsit competiție! Cine se întoarce ca lider în junglă și cine a plecat acasă puteți vedea în clipul video de mai jos!



Ioana Filimon, prima reacție după ce a părăsit „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

După ce a pierdut „Jocul pentru eliminare” în fața lui Levent Sali și a lui Ami, Ioana Filimon a oferit o primă reacție. Ce a spus puteți vedea mai jos!



Cine sunt noii lideri din „Tabăra Belelelor” și „Tabăra Plăcerilor”

După ce Ami și Levent Sali s-au întors în junglă, cele două tabere au fost nevoite să-și aleagă liderii. Cine sunt aceștia puteți vedea în clipul video de mai jos!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

Articole pentru emisiune Sunt celebru, scoate-mă de aici

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni