• PRO TV
  • La 18 ani, cantarea doar 30 de kg. Obsesia periculoasa a unei adolescente a adus-o in pragul mortii

La 18 ani, cantarea doar 30 de kg. Obsesia periculoasa a unei adolescente a adus-o in pragul mortii

La 18 ani, cantarea doar 30 de kg. Obsesia periculoasa a unei adolescente a adus-o in pragul mortii

La doar 18 ani, Christie Swadling, o adolescenta din Australia, ajusese sa cantareasca doar 30 de kilograme si era la un pas de moarte din cauza anorexiei, dupa ce a dezvoltat o obsesie periculoasa pentru a fi cat mai slaba, scrie Daily Mail.

Tanara isi facuse un model din siluetele fotomodelelor extrem de slabe, asa ca se infometa zilnic. Acum, ea incearca sa traga un semnal de alarma asupra pericolelor la care se supun fetele care slabesc excesiv, iar pagina sa de Instagram, "Anorexia aproape m-a ucis", are peste 630.000 de fani.

Problemele lui Christie au inceput inca din clasele primare, cand colegii o numeau "dolofana", iar kilogramele in plus incepusera sa se adune din cauza alimentatiei nesanatoase. "Familia mea nu a mancat niciodata sanatos, eram un copil invidiat pentru ca nu mi se refuzau niciodata dulciurile, chipsurile sau meniurile de la fast-food. M-am ingrasat inca de mica si eram tinta glumelor colegilor mei de scoala", isi aminteste Christie.

 

In adolescenta, tanara a inceput sa faca sport si sa tina o dieta severa, devenind obsedata de silueta fotomodelului Victoria's Secret Miranda Kerr. "Am slabit 13 kilograme. Nu mancam mai nimic, poate doua mese care insumau mai putin de 300 de calorii zilnic si era o voce malefica in capul mei care imi spunea constant ca trebuie sa fiu cat mai slaba", a povestit australianca.

Citeste mai multe pe stirileprotv.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni