"Lectii de viata", de luni pana vineri, de la ora 16:00

"Lectii de viata", de luni pana vineri, de la ora 16:00

PRO TV va difuza emisiunea „Lectii de viata”, incepand de luni, 6 aprilie, de la ora 16:00. „Lectii de viata” le prezinta telespectatorilor situatii inspirate din viata cotidiana a familiilor. 

Povestile din emisiune trateaza intr-un mod realist subiecte tensionate de tradare, iubire, regasire si dezamagire, care, de obicei, nu ajung publice sau nici macar cunoscute in cercurile de prieteni ale familiilor. 

Saptamana viitoare, telespectatorii vor urmari in emisiunea „Lectii de viata” intamplari pline de emotii din familii. Un cuplu care planuieste sa se casatoreasca trece prin momente foarte grele atunci cand intervine o a treia persoana, care le da viata peste cap si o familie destramata care incearca sa treaca peste vechile probleme si sa isi reconstruiasca relatiile si sentimentele. Acestea sunt numai doua dintre lectiile de viata de saptamana viitoare.

Emisiunea „La Maruta” va reintra in grila cu care si-a obisnuit deja publicul: 17:30 – 19:00, aducand, de luni pana vineri, subiecte inedite si cazuri care necesita rezolvare imediata.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni