„Lecții de viață”, episod nou pe VOYO: Fericirea e totul

„Lecții de viață”, episod nou pe VOYO: Fericirea e totul

Zilnic, de luni până vineri, de la ora 14.00, PRO TV difuzează „Lecții de viață”, însă deja celebra producție de la PRO TV are noi episoade care se văd în exclusivitate pe VOYO!

„Fericirea e totul”, unul dintre episoadele noi care pot fi văzute doar pe VOYO, ne prezintă povestea a doi tineri căsătoriți, Crina și Anghel, a căror relație este pusă la grea încercare.

Crina află că are leucemie și că va mai trăi doar șase luni, însă lui Anghel nu îi pasă prea mult, chiar dacă vrea să arate că este un soț grijuliu. Tânăra este foarte bogată, iar bărbatul stă cu ea datorită situației ei financiare.

După ce realizează că Anghel are o amantă, Crina începe să îl urmărească, dar bărbatul o minte și îi spune că fata alături de care l-a prins la hotel este bolnavă de cancer și el vrea doar să o ajute. Iar Crina îl crede și îi oferă tinerei o sumă foarte mare de bani.

În timp ce Anghel și amanta lui se află în vacanță, Crina se îndrăgostește în spital de un bărbat care îi devine amant. Dar soțul ei află!

Cum se va termina povestea puteți afla în noul episod „Lecții de viață”, care se vede în exclusivitate pe VOYO!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Lecții de viață

Articole pentru emisiune Lecții de viață

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni