Poti obtine, daca esti faimos, numarul de telefon al oricarei fete? Ce a demonstrat un student care a facut acest experiment

Poti obtine, daca esti faimos, numarul de telefon al oricarei fete? Ce a demonstrat un student care a facut acest experiment
Data publicarii: 25 Septembrie 2014
Data actualizare: 25 Septembrie 2014
Ceea ce a inceput ca o farsa a avut drept urmare demascarea caracterului unei adolescente din Statele Unite ale Americii.

Totul s-a petrecut in zona de recreere a unei universitati din America, atunci cand un tanar, care s-a dat drept student, s-a asezat la masa unei tinere pentru a intra in conversatie cu ea.

Asa cum era de asteptat, la inceput, fata a fost mai mult decat reticenta. Chiar daca discutia nu parea sa duca in directia dorita de baiat, acesta si-a facut curaj si i-a spus ca i se pare draguta. Si pentru ca nu era doar dezinteresata de o posibila viitoare intalnire, ci si dornica sa para usor inabordabila, replica ei a fost cat se poate de transanta. “De fapt, locul pe care tocmai te-ai asezat este ca si ocupat. Iubitul meu trebuie sa apara”. 

Cel mai probabil, dupa un asemenea refuz, baiatul ar fi plecat. Asta daca nu interveneau “fanii” regizati. Mai multe persoane, foarte incantate sa il vada in facultatea lor pe protagonistul farsei, s-au inghesuit sa faca poze cu celebrul cantaret.

Uimita de modul in care decurg lucrurile, dupa o sedinta foto ca la carte, demna de cele mai mari staruri rock, Zoe da sa plece de la masa lui Meagen. Doar ca fetei, deodata, a inceput sa ii surada foarte mult idea unei intalniri cu aparent faimosul Zoe.

Intalnirea celor doi s-a terminat invers de cum a inceput. Refuzul a venit de aceasta data din partea baiatului. Intrebat de Meagen daca ii da numarul de telefon, Zoe a fost la fel de transant. “Imi pare rau, dar nu sunt tocmai genul care sa dea numarul de telefon, nu sunt interesat”, a spus baiatul, dupa care s-a rdicat si si-a continuat drumul.

Surprinderea de pe chipul “victimei” acestei farse a spus cat o mie de cuvinte si a reusit sa scoata in evidenta esenta intregii scenete.
Filmuletul a fost postat pe internet pe data de 10 septembrie, iar in doar cateva zile a strans aproape 800.000 de vizualizari. Titlul este cat se poate de sugestiv. “Cum sa iti folosesti faima pentru a face rost de numarul oricarei fete”.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies