Alina Ceușan, prezentatoarea Love Island, despre surprizele care îi așteaptă pe cei 10 concurenți, în Tenerife


	Alina Ceușan, prezentatoarea Love Island, despre surprizele care îi așteaptă pe cei 10 concurenți, în Tenerife
Citeste mai mult despre: Alina Ceusan, interviu, Love Island,
Data: 29 August 2023

După ce a strâns milioane de telespectatori în fața ecranelor, în mai multe țări, show-ul ”Love Island” va putea fi urmărit atât pe PRO TV, cât și pe VOYO, iar Alina Ceușan, gazda show-ului, a oferit mai multe informații despre ceea ce se va întâmpla.

Alina Ceușan va lua și ea parte la aventura ”Love Island”, alături de cei zece concurenți, dar în calitate de prezentatoare. Aceasta așteaptă cu sufletul la gură ca aventura să înceapă și urmează să îi țină la curent pe fanii emisiunii cu tot ceea ce se va întâmpla în vila în care zece norocoși își caută iubirea.

Alina Ceușan devine o prezență puternică și pe micile ecrane, nu doar în mediul online, dar recunoaște că ipostaza de prezentatoare va veni cu provocările sale. Cu toate acestea, abia așteaptă ca aventura să înceapă și să îi cunoască pe cei zece concurenți.

„E o provocare nouă pentru mine, mai ales acest rol de prezentatoare TV, de host. Cred că-mi vine foarte bine, mai ales că această emisiune este asociată și cu o aplicație, se conectează foarte mult cu zona de online, pe care noi lucrăm de mai bine de 11 ani. (…) 

De abia aștept să lucrez cu echipa de producție, mai ales că e primul sezon și încercăm să facem o producție care să fie tânără, fresh, să fie specială pentru publicul din România și să fie genul de show pe care îți place să-l urmărești de pe canapea, seara, de acasă”, a mărturisit Alina Ceușan, în cadrul unui interviu acordat pentru Știrile PRO TV.

Tinerii concurenți sunt gata pentru aventura ”Love Island” și vor pleca la drum cu speranța că își vor găsi sufletul pereche. Nimeni nu știe cum se vor întâmpla lucrurile, dar Alina Ceușan este convinsă că pe toți îi așteaptă „o toamnă fierbinte”. 

„Ceea ce pot să vă spun e că sunt tineri, sunt dornici de aventură, mulți dintre ei vor să-și găsească dragostea, într-adevăr. Și mi se pare că atunci când aduci într-o casă la un loc zece oameni, toți sexy, single, ready to mingle, se întâmplă lucruri cool, deci trebuie să vă așteptați la o la o toamnă fierbinte din punctul ăsta de vedere”, a mai mărturisit preentatoarea.

Concurenții vor avea la dispoziție tot ceea ce își doresc, pentru a se bucura de relaxare și de mediul propice pentru găsirea sufletului pereche: o vilă în Tenerife doar pentru ei și multe surprize pe care le vor descoperi pe parcurs. 

Emisiunea ”Love Island” va putea fi urmărită în fiecare seară, de luni până vineri, iar cei nerăbdători vor putea urmări edițiile, în avans, pe VOYO. 

Sursă foto: Instagram
VEZI ȘI VIDEO

ȘTIRI SIMILARE

Modifică setările cookies