• PRO TV
  • Nu rata "Ma insoara mama", ASTAZI 20:30, doar la PRO TV!

Nu rata "Ma insoara mama", ASTAZI 20:30, doar la PRO TV!

Nu rata "Ma insoara mama", ASTAZI 20:30, doar la PRO TV!

Rasturnare de situatie la Ma insoara mama! 

Mama unui baiat e interesata de tatal unei pretendente: ”Macar e tanar preotul? E bun pentru mine!”

Primii patru baieti din emisiunea Ma insoara mama! si-au cunoscut deja pretendentele, iar mamele lor au scos din joc fetele pe care nu le-au considerat suficient de bune pentru fiii lor. Sorin a fost singurul care s-a opus deciziei mamei si, folosindu-si Joker-ul, a salvat fata pe care el o simpatiza, insa pe care mama o considera mult prea tanara si neexperimentata pentru el. 

Luni seara e randul celorlalti patru baieti, Romulus, Giulio, Ionut si Bobby, sa intalneasca fetele inscrise in emisiune. Dupa ce una dintre fete dezvaluie ca provine dintr-o familie conservatoare: ”Provin dintr-o familie conservatoare, tatal meu e preot”, mama lui Romulus o surprinde cu raspunsul, sugerand ca pe langa o sotie pentru fiul ei, isi cauta si ea un partener: ”Macar e tanar preotul? Asta e bun pentru mine, ma duc la patrafirul lui.”, a spus aceasta razand. 

Super Cupidon Cove va incerca sa-i convinga pe baieti ca viata de familie poate sa fie super cool, iar pe mame sa le tempereze atunci cand vor fi prea dure cu cele care au venit sa le cucereasca flacaii.

La juraminte, inainte! Ma insoara mama! e luni, de la 20:30, la PRO TV.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni