• PRO TV
  • Pe bune ca ii insoara mamele! Romanii au urmarit aseara show-urile PRO TV!

Pe bune ca ii insoara mamele! Romanii au urmarit aseara show-urile PRO TV!

Pe bune ca ii insoara mamele! Romanii au urmarit aseara show-urile PRO TV!

Luni seara, ultimii patru baieti din emisiunea Ma insoara mama! au cunoscut fetele inscrise in competitie pentru ei, cu ajutorul lui Super Cupidon Cove. Pregatiti sa le testeze sinceritatea si avand ajutorul mamelor lor, Romulus, Bobby, Ionut si Giulio au avut parte de primele intalniri fata in fata cu cele care sunt dispuse sa faca orice pentru a ajunge la inimile lor, dar si de primele eliminari.

Fiecare baiat a profitat de timpul pus la dispozitie pentru a afla cat mai multe despre cele care le-ar putea deveni sotii. Daca unii au fost curiosi sa afle ce vicii au, altii au fost nerabdatori sa afle ce ar face fetele pentru sufletul lor pereche. 

Reality show-ul Ma insoara mama! a fost lider de audienta si a inregistrat 9.9 puncte de rating si 21.5% share pe segmentul de public comercial, cu varste curpinse intre 18 si 49 de ani, in timp ce televiziunea de pe pozitia secunda avea 9.3 puncte de rating si 20.1% share. La nivel national, peste 1.8 milioane de romani au urmarit primele intalniri, iar in minutul de aur, de la ora 20:55, peste 2.5 milioane de telespectatori au asistat la discutiile dintre mame, baieti si fete. 

Luni seara, Anna Lesko si Roxana Vancea s-au distrat pe bune

Anna Lesko si Roxana Vancea s-au distrat aseara in quiz show-ul Pe bune?!, au incins atmosfera in platou si au facut tot posibilul sa castige banii pusi in joc pentru sustinatorii lor. La finalul celor 13 runde, editia a fost castigata de Roxana si Natanticu.

Editia Pe bune?! de luni seara a fost lider de audienta si a inregistrat 6.9 puncte de rating si 20.4% share pe segmentul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, spre deosebire de postul de televiziune clasat pe locul secund, care a obtinut 5.6 puncte de rating si 16.7% share. 

Miercuri, 28 februarie, de la ora 22:30, Monica Anghel si Toni Grecu fac echipa cu Dita si Natanticu si impreuna raspund celor mai trasnite intrebari adresate de Andi Moisescu, intr-o noua editie spumoasa Pe bune?!.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni