12 vedete își ascund identitatea în cel mai așteptat show: Masked Singer România. Iată primele imagini din platou


	12 vedete își ascund identitatea în cel mai așteptat show: Masked Singer România. Iată primele imagini din platou
Citeste mai mult despre: Masked Singer, masti,
Data: 07 Septembrie 2020

12 vedete intră în cea mai spectaculoasă competiție a momentului, Masked Singer România, purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Crezi că poți recunoaște celebritățile tale preferate doar auzindu-le vocea? Pregătește-te să afli vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV

În fiecare săptămână, măștile vor cânta și se vor duela între ele ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a păstra ascunsă identitatea lor. Înainte de a urca pe scenă, fiecare mască va oferi celor patru detectivi, Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine se ascunde de fapt în interiorul ei.

Unele indicii îi vor ajuta, altele îi vor putea băga și mai tare în ceață. Pe scenă, personajele vor interpreta melodii care vor putea și ele să contribuie, ca indicii, la povestea celebrității din mască. În fiecare ediție, cel mai slab interpret al serii va părăsi emisiunea și își va scoate masca în fața tuturor. 

Cine se ascunde sub mască? – aceasta este întrebarea care va fi pe buzele tuturor românilor în această toamnă. Actori, campioni olimpici, cântăreți, peste 2 miliarde de vizualizări la videoclipurile în care apar pe Internet. Poate fi oricine! 

Cum arată primele 6 măști care vor urca pe scena Masked Singer România și vor face tot posibilul să impresioneze publicul și detectivii, dar și ce indicii vor oferi, vedem vineri, de la ora 20:30, la PRO TV

Masked Singer România -  Cine se ascunde în spatele măștii?

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies