• PRO TV
  • A fost publicat noul portret al Familiei Regale Britanice. Meghan Markle și Prințul Harry lipsesc din fotografie

A fost publicat noul portret al Familiei Regale Britanice. Meghan Markle și Prințul Harry lipsesc din fotografie

A fost publicat noul portret al Familiei Regale Britanice. Meghan Markle și Prințul Harry lipsesc din fotografie

Palatul Buckingham a publicat pe rețelele de socializare noul portret al Familiei Regale Britanice, după moartea Reginei Elisabeta a IIa-, care îi înfățișează pe Regele Charles al III-lea, Camilla Parker Bowles, Printul William și Kate Middleton. 

Fotografia, publicată pe contul oficial al familiei regale britanice, a fost făcută de fotograful Chris Jackson, pe 18 septembrie, cu o zi înainte de înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a.

În imagine, cei patru membrii ai familiei princiare sunt îmbracați elegant, în haine de doliu. Prințul William și Regele Charles poartă costume negre, aproape identice, în timp ce Regina consoartă și Prințesa de Walles au optat pentru rochii simple, peste genunchi, dresuri negre, bijuterii discrete și pantofi cu toc mic.

De observat este că din fotografia oficială lipsesc Prințul Harry și Meghan Markle, care s-au întors în Marea Britanie după moartea Reginei Elisabeta a II-a, care s-a stins din viață pe 8 septembrie, la vârstă de 96 de ani. Cei doi au petrecut în total 11 zile în Anglia, însă relația cu membrii familiei nu pare să se fi îmbunătățit.

Recent, Ducii de Sussex au fost retrogradați de Casa Regală pe site-ul oficial, după cum arată secțiunea informativă despre membrii familiei regale. Aceștia nu mai ocupă poziții principale alături de  noii prinți de Wales, William și Kate, ci se află în partea de jos a secțiunii, în imediata apropriere a Prințului Andrew, un alt membru contestat al Casei Regale.

Sursă foto: Getty, Instagram

Vezi și:


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni