• PRO TV
  • Alexandra Stan, dans senzual pe TikTok, cu abdomenul la vedere. Fanii au rămas surprinși de silueta sa: "Ce pătrățele"

Alexandra Stan, dans senzual pe TikTok, cu abdomenul la vedere. Fanii au rămas surprinși de silueta sa: "Ce pătrățele"

Alexandra Stan, dans senzual pe TikTok, cu abdomenul la vedere. Fanii au rămas surprinși de silueta sa: "Ce pătrățele"

Când nu postează fotografii pe contul său de Instagram, Alexandra Stan menține legătura cu fanii de pe TikTok. Cântăreață din Constanța publica adesea clipuri în ipostaze îndrăznețe, atât din viața personală, cât și profesională, impresionandu-și admiratorii.

Recent, Alexandra Stan a făcut public un clip în care dansa pe melodia "Bounce When She Walk" de la Ohboyprince. Îmbrăcată într-o ținută sport, formată dintr-o pereche de pantaloni de trening gri și un tricou decupat, artista și-a expus abdomenul tonifiat, uimindu-i pe fani cu modul în care arată.

@alexandrastantheartist

Macar stiu sa cant! ????

♬ original sound - taytay????⭐️

Deși a spus în descriere "Măcar știu să cant", aluzie că nu se pricepe atât de bine la dans, fanii ei nu au mai fost atenți la coregrafie, ci la silueta ei, întrebând-o în nenumărate comentarii ce face ca să arate așa bine: 

"Toate că toate, dar vreau să stiu cine e nutriționistul și antrenorul Alexandrei", "Spune-ne rutina de sport, sis", "Ce pătrățele", "Ești superbă din toate punctele de vedere".

Clipul respectiv a strâns aproape 20.000 de aprecieri.

Sursă: Instagram, Tiktok

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni