Andreea Marin, despre trofeul câștigat la Masked Singer România: „O victorie a maturității”

Andreea Marin, despre trofeul câștigat la Masked Singer România: „O victorie a maturității”

Masked Singer România, sezonul II, și-a desemnat câștigătorul! Trofeul a fost adjudecat de Andreea Marin, cea care a dat viață celei mai enigmatice măști: Muma Pădurii. Într-un interviu exclusiv pentru PRO TV, vedeta a oferit mai multe detalii despre această experiență. 

Ce înseamnă trofelul Masked Singer România pentru tine?

O victorie a maturității. „Muma Pădurii” - e vârstă spre care mă îndrept, să o spunem cinstit. Tinerețea nu durează o viață întreagă însă, până la urmă, dacă o ai acolo în suflet, e mare lucru. Trofeul acesta înseamnă o provocare și răspunsul meu de copil la această provocare, pentru că în sufletul meu trăiește copilul Andreea încă și cred că asta îmi dă această energie, voiciune și bucurie de a trăi frumos și demn. 

Cum ai trăit experiența Masked Singer România din interiorul măștii? 

În interiorul acestei măști s-au dat lupte grele. Am pierdut multe kilograme, curgeau apele pe mine. A fost, probabil, cel mai greu costum. Era pur și simplu o carcasă ce nu lăsa să se vadă formele. Era un costum diform, pentru că Muma Pădurii avea o cocoașă mare pe o parte. Asta înseamnă că eu stăteam cu gâtul încordat. (...) Am avut libertatea de a mă exprima, pentru că nu aveam nici măcar o teamă de subiectivismul cu care aș fi fost primită. Îmi păsa doar să fac un spectacol pentru cei de acasă.


Cât de greu a fost să cânți și să dansezi costumată? 

Nu știu de ce, dar Muma Pădurii mă făcea să vorbesc moldovenește, așa cum vorbesc la mine acasă. Mi-era foarte greu să mă abțin. Ușor m-aș fi dat de gol. Pe de altă parte, mie îmi este ușor să-mi schimb vocea. Asta e o treabă pe care o am demult și m-a ajutat enorm. Ai antrenori, oameni care te ghidează, dar până la urmă la tine e cheia și trebuie să reușești să menții atenția publicului trează, pe de o parte cântând cu adevărat și în egală măsură să nu te dai de gol. 

Urmărește interviul intergral AICI: 





Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni