• Emisiuni
  • Vorbește Lumea
  • Antonia și Alex Velea, despre experiența Masked Singer România. Cum au reacționat copiii

Antonia și Alex Velea, despre experiența Masked Singer România. Cum au reacționat copiii

Antonia și Alex Velea au fost prezenți în platoul Vorbește lumea, acolo unde au povestit despre experiența Masked Singer România. 

Artista s-a ascuns sub masca Pisicii de la Masked Singer România, în timp ce partenerul ei de viață a fost Papagalul.

“Cald rău în costumul ăla. M-am încins. Am crezut că leșin prima dată. Nu credeam că sufăr de claustrofobie, dar când a trebuit să-mi pună “capul” ăla .... cred că e făcut după o cască de motociclist, era extrem de cald. La primele repetiții, oamenii și-au dat seama că trebuie să aibă un pic grijă de mine și mi-au pus câteva ventilatoare”, a povestit Alex Velea. 

“E ciudat. Mie îmi bătea inima foarte tare pentru că stăteam foarte aproape de oameni pe care îi știam bine. Și nu puteam să spun nimic (...) Inna s-a prins la mine din prima”, a adăugat Antonia.

Adela Popescu a vrut să afle cum au reacționat copiii cuplului la momentul demascării

“Cu copiii a fost complicat pentru că nu am apucat să ne uităm cu ei foarte des. Ei deja adormeau, dar le-am arătat pe net și ăia mici s-au prins imediat de el (n.red Alex). Au zis că ești tu. Eu mi-am „deghizat” vocea. Am cântat toate piesele foarte pițigăiat”, a povestit Antonia. 

Cuplul a vorbit și despre vacanța în care au fost recent. “Ne-am distrat, dar cu măsură. Am fost cu copiii. Mergem singuri cu ei, nu luăm niciodată ajutor. Ne culcăm devreme toţi, la ora 6-7 suntem în picioare în vacanţe. Ne-am obişnuit cu programul ăsta! (…) Eu sunt mâna de fier, îi aliniez, sunt autoritatea în casă. Altfel nu au limite”, a mărturisit Antonia.

Mai multe în materialul VIDEO de mai SUS

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Vorbește Lumea

Articole pentru emisiune Vorbește Lumea

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni