Căpcăunul și Panda, în finala Masked Singer România! Ce indicii prețioase au pentru detectivi?

Căpcăunul și Panda, în finala Masked Singer România! Ce indicii prețioase au pentru detectivi?

Se apropie Marea Finală Masked Singer România, iar Căpcăunul și Panda sunt cu un pas mai aproape de marele trofeu. Au pregătit coregrafii spectaculoase și momente speciale pentru spectatorii celui mai îndrăgit show de entertainment din România.

“Sunt surprins să văd cât de competitiv am devenit de când am intrat în pielea ursului Panda. Ce bine ar fi dacă aș avea toate ingredientele care să ducă spre marele trofeu din aur”, spune Panda în timp ce face giumbușlucuri în bucătărie. 

Personajul s-a gândit chiar la o schimbare de look pentru marea finală. “Cum mi-ar sta roz?”, se întreabă retoric simpaticul Panda în timp face ultimul retuș în oglindă. 

Și Căpcăunul a prins un loc în Marea Finală Masked Singer după ce a dat din șoldurile pe melodia Shakirei.

“Se pare ca am ales cartea câștigătoare când am decis să ies din zona mea de confort și să cânt pentru prima dată o piesă latino. Și cu ocazia asta vă spun și un mic secret. M-au inspirat călătoriile în orașul meu preferat. Un oraș în care merg de cel puțin trei ori pe an și de care mă leagă multe amintiri dragi”, spune Căpcăunul care se visează la o nouă plimbare pe străzile din Barcelona. 

Dar până atunci trebuie să se pregătească pentru show-ul din marea finală. “Știu cât de importantă este revederea cu publicul. Fetelor, să fim cinstite! Știți cât de greu este, dar la mine e și mai complicat cu două fețe”, mărturisește Căpcăunul din cabina de make-up. 

Căpcăunul, Corbul, Panda și Leoaica luptă vineri, 30 noiembrie, pentru marele trofeu Masked Singer România, dar și pentru titlul de cea mai iubită mască a acestui sezon.

Vezi în video-ul de mai jos ce indicii le-au oferit Panda și Căpcăunul detectivilor Masked Singer România

 

 

 

 

 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni