• PRO TV
  • Ce peripeții au trăit cei 12 concurenți din Buzz House Winter Edition, în prima săptămână din casă

Ce peripeții au trăit cei 12 concurenți din Buzz House Winter Edition, în prima săptămână din casă

Ce peripeții au trăit cei 12 concurenți din Buzz House Winter Edition, în prima săptămână din casă

După succesul uriaș înregistrat în vara acestui an cu prima ediție, BUZZ HOUSE a adunat zilele acestea la Brașov doisprezece dintre cei mai apreciați creatori de conținut din online.

În perioada 20-30 noiembrie 2022, Olivia Addams, Holy Molly, Ana Maria Trotea, Cezara Cristescu, Claudisky, Vlad Neamțu, Costi Max, David Ioan, Denis Matros, Mara Ognean, Robynet și S1ke petrec 10 zile într-o cabană superbă din împrejurimile orașului Brașov pentru a crea conținut pentru platformele pe care fanii îi urmăresc zilnic. 

Iată ce peripeții au trăit cei 12 concurenți în prima lor săptămână în Buzz House!

Pentru că Buzz House este unul dintre cele mai curajoase și creative proiecte de conținut pentru tineri, și probele prin care trebuie să treacă cei doisprezece concurenți au fost și sunt pe măsura așteptărilor sau mai bine zis, le-au depasit.

În prima zi, în autocarul Buzz House cu destinația Brașov, concurenții au avut parte de prima lor probă, cea de cultura generală, iar ultimii 6 clasați au fost dați jos și au făcut autostopul spre cabană. 

Ajunși la cabană, concurenții au fost împărțiți în două echipe: echipa PATEU, formată din Mara Ognean, Claudisky, Ana Maria Trotea, Robynet, Costi Max și

David Ioan, iar echipa CAVIAR a fost formată din: Olivia Addams, Holy Molly, Vlad Neamțu, Denis Matros, Cezara Cristescu și S1ke.

Și așa a început nebunia Buzz House. Ploaia torențială a făcut ca challengeul “Survival în pădure” din al doilea episod, să devină și mai dificil. Concurentii celor două echipe au trebuit să-și arate îndemânarea la montatul corturilor, găsirea lemnelor uscate, ascunse de organizatori prin pădure, și mai apoi priceperea în aprinderea focului. 

Apoi, concurenții si-au testat abilitățile de bucătari și au pregătit preparate culinare care au fost jurizate de către Gami și Ioana Sfinxul, cei doi prezentatori ai proiectului. Proba le-a dat ceva batai de cap! Acesta a fost și momentul în care a avut loc prima eliminare – nimeni nu se aștepta ca acea persoană să părăsească concursul atât de repede, iar din acel moment lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

În episodul trei, concurenții din Buzz House au fost supuși la un moment care le-a testat la maxim limitele olfactive. Ceea ce părea la prima vedere a fi doar o vizită la o fermă cu animale, s-a dovedit a fi de fapt o probă greu de dus la final. În cel de-al treilea episod care va apărea duminică, 27 noiembrie, veți vedea cum au facut fata concurenții noilor provocari. 

Tot ce se întâmplă în Buzz House Winter Edition va putea fi văzut o data la trei zile pe canalul de YouTube Buzz House si cel al lui Gami, dar și pe canalele de socializare ale concurenților. 

Platforma Global, formată din: Global Records, casă de discuri, Global Publishing, companie de publishing in portofoliul careia se regăsesc autori de renume prescum: Alex Cotoi, Viky Red, Minelli, Marco&Seba, David Ciente si mulți alții și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Olivia Addams, Holy Molly, WRS, Rares Maris, Nicole Cherry, EMAA, Florian Rus, Alina Eremia, AMI, Minelli și influenceri de referință precum BRomania, Irina Deaconescu, Dracea, George Tanase, Alex Delea, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Alina Puscas, Ionut Rusu, Selly, și mulți alții.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni