CONCURS Masked Singer România. Fă-ți un selfie folosind filtrul Masked Singer de pe Instagram și ia-ne premiile


	CONCURS Masked Singer România. Fă-ți un selfie folosind filtrul Masked Singer de pe Instagram și ia-ne premiile
Autor: Alina Popa
Data: 29 Noiembrie 2021
Dragilor, v-am pregătit o surpriză! Este vorba despre un nou concurs Masked Singer România, care se desfășoară pe pagina de Instagram a emisiunii. Iată ce trebuie să faci pentru a câștiga 19 tricouri semnate chiar de vedetele care se ascund în spatele măștilor.

Începând de azi, 29 noiembrie, fanii show-ului Masked Singer România pot descoperi pe pagina de Instagram a emisiunii o serie de filtre cu măștile din acest sezon. Doritorii le pot încerca și se pot transforma într-unul din personajele atât de îndrăgite. 

Gheișa, Albina sau Pisica? Pe toate le găsești pe pagina noastră de Instagram. Creativitatea voastră va fi răsplătită, așa că selfie-urile cele mai ingenioase vor fi premiate cu un tricou unicat, semnat de vedeta care s-a ascuns în spatele măștii. 

Așadar, fă-ți un selfie folosind filtrul Masked Singer și încarcă-l în feed-ul tău de Instagram sau pe Story. Dă tag paginii de Instagram Masked Singer România și folosește hashtag-ul #undeseascundmastile. Nu uita, un decor bine ales te poate face câștigător. Deci, pe unde crezi că i-ar plăcea Albinei să bâzâie?

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI

Câteva dintre vedetele care au fost demascate la Masked Singer România au pregătit deja o parte din tricourile care vor ajunge la norocoși. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies