• PRO TV
  • Cum ar fi arătat astăzi prințesa Diana, Freddie Mercury sau John Lennon? Un fotograf uimește cu portretele editate ale celebrităților

Cum ar fi arătat astăzi prințesa Diana, Freddie Mercury sau John Lennon? Un fotograf uimește cu portretele editate ale celebrităților

Cum ar fi arătat astăzi prințesa Diana, Freddie Mercury sau John Lennon? Un fotograf uimește cu portretele editate ale celebrităților

Cânt vezi proiectul realizat de fotograful Alper Yesiltas, este imposibil să nu te treacă fiorii. El a readus la viață, prin imagini, celebrități care au decedat cu ani în urmă, ajutându-se de tehnologii avansate de editare a fotografiilor. 

Proiectul se numește „As If Nothing Happened” (De parcă nimic nu s-ar fi întâmplat) și conține portretele unor oameni care au avut un rol important în istorie, precum: prințesa Diana, John Lennon, Michael Jackson, Freddie Mercury, Jimi Hendrix, Kurt Cobain, Janis Joplin, Tupac, Paul Walker și alții. 

Pentru a crea imaginile, Alper Yesiltas a folosit tehnologii de software precum AI Photo Enhancer Remini, dar și programe de editare foto precum Adobe Lightroom și VSCO. Artistul și-a imaginat cum ar fi arătat astăzi aceste celebrități dacă nu ar fi murit. 

„Cea mai grea parte a procesului de creație pentru mine este ca imaginea să pară reală pentru mine, ca și cum ar fi fost făcută de un fotograf”, spune Alper Yesiltas . 
 

Au trecut 25 de ani de la moartea Prințesei Diana. Destinul ei a sensibilizat o lume întreagă. Astăzi ar fi avut 61 de ani. 

Michael Jackson continuă să fie o inspirație pentru tinerii artiști. Regele muzicii Pop trăiește încă în sufletul a milioane de oameni. Astăzi ar fi avut 64 de ani. 

Paul Walker s-a stins din viață în urma unui cumplit accident, la vârsta de 40 de ani. Actorul era în plină ascensiune pe plan profesional. Astăzi ar fi avut 49 de ani. 
 


Vezi în galeria foto de mai jos cu și i-a imaginat fotograful pe Freddie Mercury, John Lennon și Tupac. 

Sursă foto: Instagram/ alperyesiltas

Vezi și: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni