• PRO TV
  • Cum arată platoul impresionant cu friptură, comandat de Vlăduța Lupău și prietenii ei la o masă

Cum arată platoul impresionant cu friptură, comandat de Vlăduța Lupău și prietenii ei la o masă

Cum arată platoul impresionant cu friptură, comandat de Vlăduța Lupău și prietenii ei la o masă

De când a devenit mamă, Vlăduța Lupău radiază de fericire. Interpreta se bucură în continuare de concerte, dar încearcă să petreacă și destul de mult timp cu cei dragi. Recent, cântăreața s-a arătat impresionată de un restaurant din Cluj-Napoca, unde a mâncat cu prietenii. 

Vlăduța Lupău se numără printre cele mai îndrăgite cântărețe, din tânăra generație, din România. Pe lângă activitatea artistică, interpreta ține o legătură strânsă cu admiratorii ei pe rețelele sociale. Doar pe Instagram, ea are peste 650 de mii de urmăritori. Vlăduța îi ține mereu la curent cu informații de interes legate de viața ei. Fie că este în vacanță sau în țară, nu de puține ori cântăreața prezintă locurile pe care le vizitează și mâncărurile deosebite, pe care le comandă. 

De această dată, afându-se la un restaurant, alături de prieteni, Vlăduța a filmat platoul impresionant cu friptură, burgeri și legume, pe care l-au comandat. Și soțul ei, Adi Rus, a adăugat un clip cu masa îmbelșugată la Insta Story. (vezi galeria foto de mai jos)

Am ieșit la masă undeva aproape de noi. Am rămas extrem de impresionați că în sfârșit avem un restaurant demn de orașul Cluj-Napoca!”, a scris Vlăduța Lupău la Insta Story”. 

Un asemenea platou îmbelșugat a avut și un preț pe măsură. Doar un burger cu cartofi dulci, realizat după o rețetă proprie acestui restaurant costă 140 de lei, iar un platou Beef Tartare costă nu mai puțin de 120 de lei. 


Sursă foto: Instagram/ Vlăduța Lupău

Vezi și: Vlăduța Lupău deschide lăzile cu zestrea de la bunica

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni