Detectivii Masked Singer România, la obiect: cum ar descrie show-ul în doar câteva cuvinte


	Detectivii Masked Singer România, la obiect: cum ar descrie show-ul în doar câteva cuvinte
Autor: Dan L. Brumar
Data: 10 Septembrie 2020

Mai e puțin până la premiera show-ului momentului în România, iar detectivii Masked Singer România nu-și pot ascunde nerăbdarea.

Masked Singer România debutează la PRO TV la 11 septembrie, la ora 20:30. Cei 4 detectivi au oferit o sumedenie de detalii despre spectacolul care ne așteaptă în acest show unic în România. Dar cum ar fi dacă i-am pune să descrie Masked Singer România în doar câteva cuvinte?

Fiți atenți, fiindcă tocmai am făcut-o! Haideți să vedem ce spun Horia Brenciu, INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc despre emisiunea care te va ține cu sufletul la gură!

Horia Brenciu, deși vorbește mult și e plin de savoare, chiar a fost scurt și la obiect. Iată-l mai jos!

INNA, care s-a documentat temeinic înainte de emisiune, pentru a încerca să ghicească cine se ascunde în spatele măștilor, crede că show-ul va stârni curiozitatea multor români, chiar dacă nu sunt interesați de muzică.

Ana Morodan mizează pe faptul că „această emisiune va da lumea peste cap”, însă într-un mod cât se poate de pozitiv. Dacă ar fi să descrie Masked Singer România în câteva cuvinte, Ana Morodan ar găsi doar superlative.

Codin Maticiuc s-a declarat impresionat de măștile care mențin secretă identitatea vedetelor invitate în emisiune. Cum ar descrie el Masked Singer în FIX 3 cuvinte? Iată răspunsul mai jos!

12 vedete intră în cea mai spectaculoasă competiție a momentului, Masked Singer România, purtând măști și costume elaborate pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor.

Crezi că poți recunoaște celebritățile tale preferate doar auzindu-le vocea? Pregătește-te să afli vineri, 11 septembrie, de la ora 20:30, la PRO TV. 

În fiecare săptămână, oameni din spatele măștilor vor cânta și se vor duela între ei ca să-și securizeze un loc în etapa următoare a show-ului, dar și pentru a-și păstra ascunsă identitatea. Înainte de a urca pe scenă, fiecare purtător de mască va oferi celor patru detectivi o serie de indicii care să-i ajute să descopere cine este cu adevărat.

Masked Singer România -  Cine se ascunde în spatele măștii?

Intră în comunitatea noastră de pe Facebook și Instagram ca să descoperi misterul!

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies