• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Florin Piersic Junior: “M-am gandit, aoleu, o să spună la grădiniță, “tata e monstru, tata e monstru!”

Florin Piersic Junior: “M-am gandit, aoleu, o să spună la grădiniță, “tata e monstru, tata e monstru!”

Florin Piersic Junior: “M-am gandit, aoleu, o să spună la grădiniță, “tata e monstru, tata e monstru!”

“La Masked Singer România e cu adevărat un show exploziv!” spune Florin Piersis Jr. după ce a părăsit competiția. Și inclusiv plecarea lui a fost una explozivă, la fel ca tot spectacolul. 

După ce a părăsit competiția și și-a dat masca jos, Florin Piersic Jr. a oferit un interviu special în care a vorbit despre emoțiile și fascinația show-ului, despre legătura lui cu muzica, dar și despre ce a simțit când Inna a ghicit că el s-ar putea afla pe scenă purtând un costum de Monstru! Mai precis, gândul îi era la reacția pe care ar putea avea-o fiul lui, Sasha, în vârstă de patru ani:
 
“Inna a spus numele meu, oricum a fost o mare surpriză pentru mine la momentul acela! Nici nu am știut cum să reacționez, să spun “da, ai dreptate”, să zic “hai, bă, fii serioasă”, adică mimica monstrului... Am fost atât de surprins, nici nu am știut cum să reacționez pentru că m-am gândit, Inna e o celebritate internațională, face parte din altă generație, cum, a venit Inna la teatru, a văzut un spectacol al meu? Și atunci normal că m-a uimit! Și eu m-am gandit imediat, aoleu, acu' o să spună la grădiniță, “tata e monstru, tata e monstru!” Și imediat am început să-l duc pe o pistă greșită, cum să fie tata monstru? Acrobatul de serviciu!” 

Puteți vedea întreg interviul pe Pro TV Plus, iar la Masked Singer vă puteți uita și vinerea viitoare, de la 20:30, pentru că, așa cum spune Florin Piersic Jr. “face bine la ZEN! Face bine, să te bucuri, să râzi, să vezi entuziasmul acestor oameni, avem nevoie de așa ceva în vremurile pe care le trăim acum!”
 




FOTO: MASKED SINGER ROMÂNIA

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni