Horia Brenciu, despre rolul de detectiv la Masked Singer România: ”Totul se bazează pe intuiție”


	Horia Brenciu, despre rolul de detectiv la Masked Singer România: ”Totul se bazează pe intuiție”
Data: 15 August 2020
Masked Singer România va fi difuzat în curând la PRO TV și se anunță a fi cel mai spectaculos show TV al momentului.
 
În cadrul emisiunii, 12 celebrități intră într-o competiție muzicală purtând măști și costume, din cap până-n picioare, pentru a ascunde cel mai bine păstrat secret din istoria televiziunii: identitatea lor. 
 
Printre detectivii care au misiunea de a ghici cine se află în spatele măștilot este și Horia Brenciu, unul dintre cei mai apreciați și carismatici artiști din showbiz-ul autohton. 
 
”Totul se bazează pe informații, pe intuiție, pe dialogul cu detectivii”, a răspuns vedeta atunci când a fost întrebată despre calitățile care îl recomandă pentru acest rol. 
 
Lista celor patru detectivi de la Masked Singer România este completată de INNA, Ana Morodan și Codin Maticiuc, iar prezentatorul show-ului este Jorge
 
Masked Singer România este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați. În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. 

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies