• Emisiuni
  • MASKED SINGER ROMANIA
  • Interviu cu Mihaela Rădulescu, detectiv la Masked Singer România: ”E genul acela de divertisment mega antrenant de care mi-era dor”

Interviu cu Mihaela Rădulescu, detectiv la Masked Singer România: ”E genul acela de divertisment mega antrenant de care mi-era dor”

Interviu cu Mihaela Rădulescu, detectiv la Masked Singer România: ”E genul acela de divertisment mega antrenant de care mi-era dor”

Filmările la Masked Singer România au început deja și pentru că ne dorim să afăm cât mai multe despre noul sezon, dar și despre detectivi, Mihaela Răduleascu ne-a acordat un interviu în exclusivitate.

Anul acesta te-ai alăturat echipei Masked Singer România. Cum ai primit propunerea de a fi un fel de ”Sherlock Holmes” pe entertainment? 

Vai, dar cu ce bucurie am primit ideea. E show-ul cu cea mai mare audiență în toate țările unde se difuzează, tocmai pentru că e genul de divertisment pur și spectaculos, la care se poate uita toată familia, de la copiii care fac pasiuni pentru măștile ca din desene animate, până la părinți și bunici care intră in joc, ca sa descopere cine se ascunde sub măști. 

Ai  făcut parte din mai multe show-uri de la PRO TV, dar acum rolul tău va fi total diferit... Ce calități te recomandă pentru rolul de detectiv? 

Să zicem că am cel puțin un avantaj care mă califică - am mâncat pe pâine fișe biografice de persoane publice. Am citit tot ce se putea despre orice vedeta pe care am intervievat-o. Asta era regula de la care nu m-am abătut niciodată, trebuia să-mi cunosc interlocutorul cu bune și rele, ca să pot crea întrebări interesante pentru interviuri. Și am crezut că asta mă va ajuta masiv la Masked Singer. Dar, ce să vezi? Pe măsură ce filmăm și ascultăm indicii, voci distorsionate și detalii de nelegat, simt cum îmi crește adrenalina, cam la aceeași cotă ca nervii că NU MĂ PRIND cine se ascunde atât de bine sub măști. Sunt grozav făcute, iar acest sezon s-a dus sus de tot, la toate capitolele, de la nume mari de vedete de azi sau de ieri, până la un spectacol pe scenă și la masa detectivilor cum n-ați mai văzut.

Ce părere ai despre ceilalți detectivi alături de care vei face echipă, Inna, Horia și Alex?

Mi se pare cea mai bine alcătuită echipă de detectivi. Acoperim toată zona de vedete, pentru că fiecare știe domeniul lui, dar ne și intersectăm fericit pe multe alei, mai ales în parcurile „special amenajate“ de distracție adică… divertisment. Suntem toți în formă maximă, am venit cu mare chef la muncă, după pauza asta globală și se simte că… dăm tot. Publicul va fi „atacat“ cu toate emoțiile posibile și cu un show impecabil. Detectivii sunt acolo ca să dea toată strălucirea unei emisiuni cum n-ați mai văzut - și chiar dacă nu ghicim mereu, o să vă distrați maxim. Fie și pe seama noastră. (râde)

Ce ne poți spune până acum despre noul sezon Masked Singer România? Cum ți se par măștile?

Noul sezon e bombă! S-au schimbat multe, s-a ridicat ștacheta vedetelor, a indiciilor de nedescifrat, 2 detectivi, prezentatorul, decorul, consistența spectacolului. E lecție de televiziune, dar și genul ăla de divertisment mega antrenant de care mi-era atât de dor. Măștile vor deveni un mare subiect de discuții aprige, atât între noi, detectivii, dar și acasă, unde veți încerca să-i ghiciți cu mare patimă. E mult mai complicat ca în sezonul trecut, au apărut… măști cu surprize care nici nouă nu ne-ar fi trecut prin minte. Producătorii geniali ai acestui proiect au pus la bătaie cel mai incitant arsenal de măști și povești și… prevăd multe bătăi de cap, dar și maximă distracție, tensiune, emoții cât casa. 

De ce ar trebui să urmărească telespectatorii acest show?

Nici nu știu de unde să încep - de drag de Inna, Horia Brenciu, Alex Bogdan, Pavel Bartoș și … eu ? :) De curiozitate să vezi cât de bun ești la detectat voci și vedete? De chef de muzică grozavă, super trupă de balet și… mega surprize? De dragul măștilor fabuloase? Din orice motiv te uiți, emisiunea asta nu are cum să te dezamăgească, e ce ne trebuie tuturor și n-am mai văzut demult - spectacol total, cap-coadă, cool, dar și retro pe alocuri, cu muzică și vedete de top. Ah, prea tare. Tot!





 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni