• PRO TV
  • Ioana Ignat și DJ Project, colaborarea anului: „E una dintre cele mai bune voci din țară”

Ioana Ignat și DJ Project, colaborarea anului: „E una dintre cele mai bune voci din țară”

Ioana Ignat și DJ Project, colaborarea anului: „E una dintre cele mai bune voci din țară”

DJ Project va lansa piese noi împreună cu Ioana Ignat, o artistă despre care membrii trupei spun că este „una dintre cele mai bune voci din țară”. În ce constă colaborarea lor, aflați mai jos.

Ioana Ignat si DJ Project vor urca împreună pe scenă, în mai multe concerte live. Totodată, trupa formată din Gino Manzotti și DJ Maxx și Ioana Ignat vor colabora la realizarea de melodii pe care vor să le transforme în hituri.

Ne-am dorit de mult să colaborăm cu Ioana. Este una dintre cele mai bune voci din țară, iar prezența ei pe scenă suntem convinși că va aduce o mare bucurie în rândul fanilor DJ Project și nu numai. Suntem foarte fericiți și abia așteptăm să vă încântăm în noua formulă. Curând, vom lansa și două piese la care deja lucrăm intens”, au declarat băieții de la DJ Project.

Ioana Ignat, cunoscută pentru timbrul ei inconfundabil a răspuns cu bucurie inițiativei de a colabora cu DJ Project și a declarat: „Sunt foarte încântată și entuziasmată să urc pe scenă cu DJ Project. Sunt mereu în căutarea experiențelor noi, iar invitația asta a venit la fix. Abia aștept!”, a spus Ioana Ignat.
 

Citește și: Andia, noul star de pe YouTube care surclasează manelele cu hitul ‘La nevedere’

Cine e DJ Project

DJ Project este un proiect muzical românesc format din doi DJ și producători, Gino Manzotti și DJ Maxx. Ei s-au remarcat cu peste 30 de piese în top 10, având că soliste artiști precum Giulia, Adela Popescu, Mira, Andia și Ana Baniciu. Au lansat hit-uri și prin colaborări cu artiste precum AMI, Theo Rose, Roxen, Emaa, Holy Molly.

Din 2017 până în prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicală românească, a depășit bariere și a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse și lansate. Carismatică și creativă, Ioana este un artist cu apariții live excepționale, reușind să cucerească atât publicul, cât și scenele industriei muzicale. 

Ioana Ignat a debutat cu hitul Doar pe a ta, piesa anului 2017 care a ajuns pe locul 1 în topurile muzicale. 

Cele mai recente colaborări ale artistei sunt cu iubitul ei, Sebastian Dobrincu. Ioana Ignat și Dobrincu au lansat împreună piesele Inimă naivă și Weekend.

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni