Lorena și Louis, despre rolul lor la Masked Singer România. “O să fie o provocare”

Lorena și Louis, despre rolul lor la Masked Singer România. “O să fie o provocare”

Lorena Vișan și Louis Florea sunt tiktokerii oficiali ai sezonului 2 Masked Singer România, care începe în această toamnă.

Celebrități din România își vor ascunde identitatea în costume spectaculoase în cel de-al doilea sezon al Masked Singer România. Fanii show-ului vor putea descoperi pe conturile de socializare indicii despre măști, dar și provocări, dansuri și imagini de culise. 

În acest sezon se alătură echipei și Lorena Vișan și Louis Florea, doi dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din România, care vor fi tiktokerii oficiali Masked Singer.

Suntem foarte fericiți că suntem aici. O să punem foarte multe filmulețe din behind the scenes, o să facem tiktokuri cu măștile, o să facem trendurile virale pe TikTok. O să fie o provocare pentru noi”, au spus cei într-un interviu acordat pentru Pro TV, pe care îl poți vedea în materialul video de mai jos.

Cine sunt  Lorena Vișan și Louis Florea

Lorena a terminat Liceul de Actorie din București și ulterior și-a descoperit pasiunea pentru vlogging, pentru că în lumea online-ului se poate exprima așa cum dorește. De mică i-a plăcut să facă shooting-uri, iar acum și-a dus pasiunea la un alt nivel. Este urmărită de aproape 400.000 de internauți pe Instagram și peste 690.000 pe TikTok. Cel mai viral clip al ei a adunat 11 milioane de vizualizări, iar conținutul postat pe TikTok a adunat peste 28 de milioane de aprecieri.

Louis Florea este dansator și creator de conținut online. El a devenit foarte popular pe TikTok, datorită provocărilor sale de dans, care au devenit virale. Contul lui a adunat o comunitate de peste 740.000 de urmăritori și peste 41 de milioane de aprecieri. Pe lângă TikTok, Louis creează conținut și pe Instagram, este complet dedicat comunității din online, fiind apropiat de fani, cărora le comunică întâmplări din viața lui de zi cu zi.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni