• PRO TV
  • Masked Singer România: Reacția lui Răzvan Fodor la demascarea „Șarpelui” Radu Vâlcan

Masked Singer România: Reacția lui Răzvan Fodor la demascarea „Șarpelui” Radu Vâlcan

Masked Singer România: Reacția lui Răzvan Fodor la demascarea „Șarpelui” Radu Vâlcan

Cea mai recentă ediție Masked Singer România, care a fost difuzată la PRO TV pe 30 septembrie, a oferit publicului două demascări.

Dacă sub masca Robotului s-au aflat Marian Drăgulescu, vedetă „ghicită” de trei dintre cei patru detectivi, Șarpele a fost o surpriză totală pentru toată lumea. Sub acea mască s-a aflat Radu Vâlcan, nimeni altul decât soțul Adelei Popescu, prezentatoarea emisiunii „Vorbește Lumea”.

„Mie mi-a fost teamă să nu mă fac de râs. Adelei i-a plăcut, m-a încuraja foarte mult. Pe copii i-am pregătit, dar cred că v-a trebui să vorbesc cu fetele de la costume să iau costumul ăsta cu mine”, a spus Radu Vâlcan imediat după ce s-a demascat.

Adela Popescu a reacționat pe Instagram la demascarea lui Radu Vâlcan, iar prima persoană pe care a sunat-o vedeta PRO TV a fost Răzvan Fodor, bun prieten cu Adela și Radu.

„E mai penal pe dans ca mine. Suntem amândoi praf, dar cred totuși că el e puțin mai praf. Nu există așa ceva. Cum face el... Și când îl filma de jos, cu mânuța așa... Excepțional”, a spus Răzvan Fodor.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni