Mihaela Rădulescu, detectiv Masked Singer România: "Visez măștile! Sunt cu mine peste tot"

Mihaela Rădulescu, detectiv Masked Singer România: "Visez măștile! Sunt cu mine peste tot"

Mihaela Rădulescu s-a alăturat echipei de detectivi, în sezonul 2 Masked Singer România. Deși din exterior poată părea ușoară misiunea ei, vedeta spune că măștile "o urmăresc" peste tot.

"Este cel mai provocator proiect la capitolul challenge mental, adică îți dă de lucru, nu doar în timpul orelor de lucru, ci mai ales acasă. Visez măștile, sunt cu mine peste tot. Mă obsedează. Este o căutare neobosită. M-a cucerit proiectul ăsta", a spus Mihaela Rădulescu într-un interviu pentru protv.ro.

De asemenea, vedeta spune că experiența acestui show este total diferită și tocmai de aceea trebuie urmărit. "Show-ul de anul acesta are de toate. Este genul de emisiune cum n-a mai fost de mult timp pe televizor". 

Vezi interviul integral în materialul video de mai jos



Ce personaje vor urca pe scena Masked Singer România în acest an, dar și cum arată costumele, vom descoperi în curând. Până atunci, urmăriți conturile de socializare Masked Singer România pentru mai multe surprize – Instagram (@maskedsingerromania), Facebook (fb.com/maskedsingerromania) și TikTok (@maskedsingerromania).

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni