• PRO TV
  • Mila Kunis, dezvăluiri șocante. Ce a făcut un om al străzii în preajma copiilor săi în timpul unei ieșiri în familie

Mila Kunis, dezvăluiri șocante. Ce a făcut un om al străzii în preajma copiilor săi în timpul unei ieșiri în familie

Mila Kunis, dezvăluiri șocante. Ce a făcut un om al străzii în preajma copiilor săi în timpul unei ieșiri în familie

Mila Kunis a vorbit despre o întâmplare îngrozitoare din viață sa de familie, când o ieșire în oraș, la înghețată, s-a lăsat cu un moment traumatizant pentru cei doi copii ai ei.

Mila Kunis, în vârstă de 39 de ani, a povestit cum o ieșire cu soțul ei, Asthon Kutcher, cei doi copii ai lor, care aveau la acea vreme 4, respectiv 6 ani, și câțiva prieteni s-a terminat cu o experiență neplăcută pentru ei. După ce au mers la o gelaterie, s-au oprit pe străzile din Los Angeles pentru a-și mânca înghețata, iar imediat după, o femeie a străzii s-a așezat lângă ei și a făcut o supradoză.

Actrița a dezvăluit că era vizibil că femeia se confruntă cu probleme mentale, iar șocul întâmplării a făcut-o pe ea și pe soțul ei să îi educe pe copiii lor despre abuzul de droguri încă de la o vârstă fragedă.

"Mergem la gelaterie, ne luăm înghețată. Ne așezăm afară pentru prima dată. Bine. Ne scoatem măștile, Ne spunem "Wow", mâncăm cu toțîi înghețata... Copiii mei aveau șase și patru ani la momentul respectiv. Această femeie fără adăpost, care se confruntă în mod clar cu probleme de sănătate mintală, merge pe Ventura, se așează lângă noi și decide să facă o supradoză lângă copiii mei, soțul meu și prietenii noștri", a spus Kunis în cadrul unui interviu.


 

În timp ce ambulanța sosea să o ajute pe femeia fără adăpost de lângă ei, copii au început să le pună o serie de întrebări incomode, legate de incident.

"Niciunul dintre noi nu știa ce să facă. Iar copiii mei au început să pună întrebări (...): "Este bine? Ce se întâmplă?". Și așa am ajuns să avem o conversație logică cu ei despre ce sunt drogurile, ce îți fac ele".

Mila Kunis a adăugat că soțul ei, Kutcher, în vârstă de 44 de ani, a început să le povestească copiilor detalii despre cât de dăunătoare pot fi drogurile pentru creierul oamenilor, lecție pe care copiii lor și-o amintesc și astăzi.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni