Misterul face jocul! Urmărește provocările Masked Singer și câștigă super premii

Misterul face jocul! Urmărește provocările Masked Singer și câștigă super premii

Masked Singer România, show-ul fenomen care a ținut cu sufletul la gură o țară întreagă, se întoarce pe micile ecrane din toamnă. Până atunci, fii pe fază pentru că în noul sezon Masked Singer, tu ești parte din show. 

Vara asta, ce nu știi îți poate aduce super premii! Al doilea sezon al formatului TV care deține cel mai bine păstrat secret: identitatea vedetelor ascunse sub măști vine cu multe surprize pentru fanii show-ului. 

Fii pe fază, detectivule de acasă! Pândește indiciile, află secretele, descoperă noile măști și câștigă super premii de vară. 

Prima mască abia așteaptă să intre în joc, iar dacă te simți inspirat și îți plac ghicitorile, poți fi chiar tu unul dintre norocoșii care câștiga unul dintre premiile puse la bătaie pe misterul.protv.ro

Ce trebuie să faci? Urmărește provocările Masked Singer între 12-16 iulie pe misterul.protv.ro și fii cu ochii pe TikTok, Facebook și Instagram. Pune totul cap la cap și află primul care este numele măștii ascunse în indicii. Norocoșii se pot alege cu un Power Station XXL, set Masked Singer Summer Collection sau o trotinetă electrică.

Concursul se desfășoară pe site-ul misterul.protv.ro și pe conturile de social media ale Masked Singer.
În perioada 12-16 iulie, participanții trebuie să prindă indiciile despre prima mască, afișate pe conturile de socializare Instagram și Facebook ale emisiunii. 

Dacă știi răspunsul completează numele primei măști în formularul de concurs aflat pe pagina misterul.protv.ro. Câștigatorul va fi desemnat în funcție de rapiditatea și corectitudinea răspunsului înscris în concurs. Numele câștigătorului va fi afișat pe site-ul misterul.protv.ro în 19 iulie 2021.

Regulamentul concursului poate fi consultat AICI.

Pavel Bartoș este prezentatorul celui de-al doilea sezon și le pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize

Vara asta misterul face jocul!



Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni