• PRO TV
  • O româncă superbă participă la Miss Wheelchair World! Cine este Alivia Petrea și care este povestea ei

O româncă superbă participă la Miss Wheelchair World! Cine este Alivia Petrea și care este povestea ei

O româncă superbă participă la Miss Wheelchair World! Cine este Alivia Petrea și care este povestea ei

Miss Wheelchair World, un concurs inedit de frumusețe, care le dă posibilitatea femeilor aflate în scaune cu rotile să își scoată în evidență abilitățile și curajul, va avea anul acesta o concurentă din România! Află cine este Alivia Petrea și care este povestea ei de viață

Miss Wheelchair World se va desfășura în luna octombrie, anul acesta, în Mexic. Printre concurente se va afla și o româncă, prima în istoria acestui concurs. Stundentă la Iași, cu diplomă de licență în Biologie și un master în Consiliere de Mediu, Alivia Petrea este pregătită din toate punctele de vedere pentru a-și reperezenta țara în cadrul acestui concurs de frumusețe.

„Îmi doream foarte mult să ajung. Cred cu tărie că frumuseţea nu stă în aparenţe. Iar acest concurs îmi oferă posibilitatea de a transmite un mesaj mai departe şi de a mă întoarce în ţară cu un premiu, dar, cel mai important, cu o experienţă unică cu ajutorul căreia pot schimba, măcar puţin, lumea”, a declarat Alivia Petrea pentru adevarul.ro

Care este povestea Aliviei Petrea

Acum câțiva ani, Alivia Petrea a ajuns în scaun cu rotile din cauza unui tragic accident, dar acest lucru nu a împiedicat-o să facă în continuare ceea ce îi place. Pentru ea, scaunul este doar un accesoriu care o ajută să vadă viața dintr-un alt unghi, nu un chin sau o condamnare. 

„Viaţa e frumoasă şi dacă stai jos pe un scaun. Nu sunt lipită de el. Pot să cobor când am chef sau să mă mut pe iarbă pentru un picnic, ori în cadă ca să fac o baie cu spumă sau în maşină ca să conduc, pot sta turceşte şi pot să fac o serie de exerciţii fizice. Scaunul este ac--cesoriul meu, maşinica mea cu care accelerez în viaţă. Scaunul rulant nu reprezintă o condamnare, ci doar o situaţie din care poţi vedea lumea dintr-un alt unghi”, mai spune tânăra.

Miss Wheelchair Word are scopul de a arăta întregii lumi că frumusețea nu are standarde, reprezentând în același timp, mai ales pentru Alivia, o imensă oportunitate de dezvoltare din toate punctele de vedere.

„Pentru mine, Miss Wheelchair este o mare oportunitate de dezvoltare din mai multe puncte de vedere. Mă bucur că sunt prima femeie din România care participă la acest concurs. Mă voi strădui să strălucesc pentru România şi să fac schimbări bune când mă întorc”, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook/Alivia Petrea

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni