• PRO TV
  • Oana Lis o parodiază pe Miley Cyrus pe TikTok - pătrunjel în loc de flori și zăpadă în loc de nisip: Altceva nu imi permit!

Oana Lis o parodiază pe Miley Cyrus pe TikTok - pătrunjel în loc de flori și zăpadă în loc de nisip: Altceva nu imi permit!

Oana Lis o parodiază pe Miley Cyrus pe TikTok - pătrunjel în loc de flori și zăpadă în loc de nisip: Altceva nu imi permit!

Oana Lis este, mai nou, și vedetă TikTok. Cel mai recent clip al ei, o parodie după celebra piesă “Flowers” a lui Miley Cyrus, a ajuns la peste 700.000 de vizualizări, iar fanii o laudă pentru simțul umorului.

Piesa de răzbunare a lui Miley Cyrus, Flowers, este trending pe TikTok, iar Oana Lis a răspuns cu succes provocării. Îmbrăcată într-o bluză super decoltată, cu un sacou roz, căciulă de blană și pantaloni de piele, Oana s-a filmat pe malul Damboviței, interpretând piesa momentului…

Doar că în loc să își cumpere singură flori, așa cum zice Miley Cyrus, Oana Lis și-a cumpărat niște legături de pătrunjel, iar în loc să își scrie numele în nisip, și-l scrie în zăpadă :) Oana face haz de necaz: “Altceva nu-mi permit acum și eu, recunosc!!! Poate o garoafă și nisip de pisici, nu de Maldive”.

@oanalislacramioara #Ican#milescyrus ♬ sunet original - Oana Lis

Fanii au fost amuzați de interpretarea ei și au lăudat-o pentru simțul umorului.

“Frumoasă și sinceră, niciodată nu s-a dat altcineva decât este!”

“Vine poliția locală și-ți confiscă marfa”

“Ai fost la piață și te-ai oprit să faci un tiktok?”

“Femeia asta a fost prea mult timp judecată greșit, e timpul să-și ia coroana”.

“Super tare! Îmi place nespus umorul tău!”

“Mereu te-am îndrăgit ptentru sinceritatea ta. Te iubesc!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni