• PRO TV
  • Oana Zăvoranu și Alex Ashraf aniversează patru ani de căsnicie: “Sunt mai îndrăgostită ca oricând!”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf aniversează patru ani de căsnicie: “Sunt mai îndrăgostită ca oricând!”

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf aniversează patru ani de căsnicie: “Sunt mai îndrăgostită ca oricând!”

9 septembrie, o zi cu o semnificație total aparte pentru Oana Zăvoranu. Este ziua în care bruneta a spus “Da” și a devenit soția lui Alex Ashraf, un tânăr de origine palestiniană. 

Diferența de vârstă, mai exact 14 ani, nu a reprezentat un impediment în calea fericirii celor doi. Oana și soțul ei au aniversat ieri 4 ani de căsnicie, iar vedeta a postat câteva imagini de la nuntă, dar și câteva rânduri emoționante pentru soțul ei. 

“9 septembrie 2017. Cea mai importantă zi a căsătoriei mele. În acea zi mi-am unit destinul cu al soțului meu cu ‘cununii’ , cum îmi place mie să zic glumind, avându-i ca nași, pe Silviu și Mihaela Prigoană. Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostita ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere. Mi-am intrat în toate drepturile mele, sunt pe deplin stăpână pe mințile, banii, viața și deciziile mele, mi-am luat viața în mâini așa cum trebuia de mult timp să o fac…ar fi multe de spus dar nu acum și nu aici…”, a scris Oana Zăvoranu pe contul de Instagram. 

Vedeta a spus că soțul ei i-a dat forța și puterea pentru a fi femeia de azi. “La cât mai Mulți Ani împreuna soțul meu iubit și bun, să ne Dea Dumnezeu sănătate, noroc și fericire împreună până în ultimul moment, că EL știe cel mai bine ce ne da fiecaruiă dintre noi și vede tot ce trebuie să vadă (…) Te iubesc, Alexandru Ashraf! Sunt fericită că ești în viața mea. Ești numai al meu, iar eu numai a ta.”, a mai scris bruneta.

Oana Zăvoranu a fost o mireasă atipică. Vedeta nu a îmbrăcat clasica rochie albă, ci a purtat o ținută roșie, înflorată și super sexy. Cei doi s-au căsătorit în mare secret în toamna lui 2017, iar nașii de cununie au fost afaceristul Silviu Prigoană și partenera acestuia, Mihaela. 



Fotografii: Instagram


Vezi și VIDEO: Wine Trips Romania – Ep.9 Povestea Cramei Tohani

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni