Papagalul a părăsit show-ul Masked Singer România. Alex Velea s-a ascuns în spatele măștii!

Autor: Alina Popa
Data: 28 Octombrie 2021

În cel mai secretos show de televiziune a mai căzut o mască. De data aceasta, a fost rândul carismaticului Papagal să se demaște. 

Papagalul a deschis ediția a opta a show-ului Masked Singer România cu un moment memorabil. Înaripa a cântat și a dansat pe piesa “Bad” a lui Michael Jackson. La finalul serii, după votul final, detectivii au strigat însă: „Masca jos!”.

“Alex Velea! Ați avut dreptate. Să vedem cum împărțim coroana la trei”, a spus Pavel Bartoș după ce Papagalul și-a dat masca jos. Trei dintre detectivi l-au ghicit pe Alex Velea. 

Alex Bogdan a avut o curiozitate legată de unul dintre indiciile oferite de Papagal în emisiune: „Care e faza cu separatorul de nămol?”

„Asta am avut la licență. Asta a fost lucrarea finală. Doar titlul îl mai știu. Cred că atât am știut și atunci, dar am diplomă de inginer. Am făcut-o fericită pe mamă!”, a răspuns Velea, care a terminat Facultatea de Electromagnetică. 

La final, artistul a avut câteva cuvinte pentru fiecare jurat în parte. “Alex, cred că ești unul dintre cei mai mari actori ai generației noastre”, i-a spus cântărețul lui Alex Bogdan, iar pe Horia Brenciu l-a numit “entertainerul suprem”.

“Sper că v-am distrat și pe voi și pe cei de acasă. Sper că v-a plăcut personajul meu”, a conchis Alex Velea. 

Antonia, partenera de viață a artistului, s-a ascuns în spatele măștii Pisicii de la Masked Singer România. Alex Velea a glumit pe tema costumului sexy și i-a spus lui Pavel Bartoș că și-ar dori ca producătorii show-ului s-o lase pe Antonia să ia acel costum acasă. 

Vezi DEMASCAREA Papagalului în materialul VIDEO de mai sus

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies