Papagalul a părăsit show-ul Masked Singer România. Alex Velea s-a ascuns în spatele măștii!

În cel mai secretos show de televiziune a mai căzut o mască. De data aceasta, a fost rândul carismaticului Papagal să se demaște. 

Papagalul a deschis ediția a opta a show-ului Masked Singer România cu un moment memorabil. Înaripa a cântat și a dansat pe piesa “Bad” a lui Michael Jackson. La finalul serii, după votul final, detectivii au strigat însă: „Masca jos!”.

“Alex Velea! Ați avut dreptate. Să vedem cum împărțim coroana la trei”, a spus Pavel Bartoș după ce Papagalul și-a dat masca jos. Trei dintre detectivi l-au ghicit pe Alex Velea. 

Alex Bogdan a avut o curiozitate legată de unul dintre indiciile oferite de Papagal în emisiune: „Care e faza cu separatorul de nămol?”

„Asta am avut la licență. Asta a fost lucrarea finală. Doar titlul îl mai știu. Cred că atât am știut și atunci, dar am diplomă de inginer. Am făcut-o fericită pe mamă!”, a răspuns Velea, care a terminat Facultatea de Electromagnetică. 

La final, artistul a avut câteva cuvinte pentru fiecare jurat în parte. “Alex, cred că ești unul dintre cei mai mari actori ai generației noastre”, i-a spus cântărețul lui Alex Bogdan, iar pe Horia Brenciu l-a numit “entertainerul suprem”.

“Sper că v-am distrat și pe voi și pe cei de acasă. Sper că v-a plăcut personajul meu”, a conchis Alex Velea. 

Antonia, partenera de viață a artistului, s-a ascuns în spatele măștii Pisicii de la Masked Singer România. Alex Velea a glumit pe tema costumului sexy și i-a spus lui Pavel Bartoș că și-ar dori ca producătorii show-ului s-o lase pe Antonia să ia acel costum acasă. 

Vezi DEMASCAREA Papagalului în materialul VIDEO de mai sus

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni