Pavel Bartoș: ”Un adevărat maraton de audiții care s-a încheiat cu surprize una și una!”

Pavel Bartoș: ”Un adevărat maraton de audiții care s-a încheiat cu surprize una și una!”

Emisiunea a fost lider absolut de audiență!

Când luminile s-au aprins la începutul sezonului am pornit cu așteptări mari, ne-am dorit să ne bucurăm de un spectacol la dublu și să vedem doar concurenți #unusiunu! Și așa a fost! La capătul preselecțiilor putem spune că ne-am bucurat să vedem peste 300 de oameni talentați care au avut curajul să facă acest pas în viața lor. Iar aseară, după cum Pavel a spus, această etapă a ajuns la final și a fost ”un adevărat maraton de audiții care s-a încheiat cu surprize una și una!”.Ultimii calificați în următoarea etapă sunt: Alexandra Grigore, Andreea Manasia, Miruna Nazare, Alberto De Blasi, Florin Țubucan, Mădălina Sudițu, Gabriel Ionescu, Maya Ciosa și Stephanie Kiss. 

Ultima ediția a preselecțiilorRomânii au talent a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 11.1 puncte de rating și 30.7% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.3 puncte de rating și 22.9% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:09, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 9.9 puncte de audiență și 32.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 6.8 puncte de rating și 22.4% share.

Peste 2.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 22:49 aproape 2.7 milioane de români se uitau la emisiune.Preselecțiile s-au încheiat, este momentul pentru următoarea etapă: decizia juraților cu privire la calificații în semifinalele live.



Luni, de la 20:30, Andra, Alexandra, Andi, Florin, Smiley și Pavel se vor reuni și vor discuta despre concurenții care au primit 3 sau 4 de DA! Misiunea lor este cu atât mai dificilă, întrucât din cele 24 de locuri existente în semifinale, 10 le aparțin deja celor care au obținut butonul auriu! Pentru a afla cine va reuși să ajungă la votul publicului, nu ratați emisiunea.

Românii au talent - #unusiunu

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni