Pinguinul face dezvăluiri impresionante la Masked Singer: "M-am spălat la lighean, cu săpun de casă și apă de ploaie"


	Pinguinul face dezvăluiri impresionante la Masked Singer: "M-am spălat la lighean, cu săpun de casă și apă de ploaie"
Data: 07 Octombrie 2021

În fiecare joi, de la 21:30, toată România încearcă să deslușească misterul din jurul măștilor Masked Singer România.

În această seară, Pinguinul va face dezvăluiri emoționante despre viața lui, venind astfel cu extra indicii în sprijinul detectivilor.

El va recunoaște că duce o viață extravagantă, intensă, și că nu-i lipsește nimic, însă nu întotdeauna a fost așa: ”Sunt un Pinguin extravagant, îmi place să duc o viață de lux, cheltuitor și niciodată nu mă gândesc la ziua de mâine. Banii îmi curg printre aripi și nu mă abțin să-i cheltui. Știu că viața e scurtă și e foarte important să o trăiești la maxim și cu intensitate. Nu-mi bat eu capul cu finanțele, dar știu exact cât costă fericirea. Ăsta e defectul meu: iubesc banii și banii mă iubesc pe mine. Am muncit prea mult pentru statutul ăsta ca să nu mă bucur de el. Ca să înțelegeți, m-am spălat la lighean, iar penele mi le-am lustruit cu săpun de casă și apă de ploaie. A trecut ceva timp de atunci, e o perioadă din viața mea pe care nu o regret, mai ales că atunci eram înconjurat de cei care m-au făcut Pinguin mare”. 

Ce mască va pierde duelul și va trebui să-și arate adevărata identitate, aflăm astăzi, de la ora 21:30, la PRO TV. 

Nu uita de concursul nostru! 

Începând din această săptămana, fiecare ediție Masked Singer Romania pune la bătaie 4 premii în valoare de 2.000 de euro, fiecare premiu este de 500 de euro. 

Tot ce trebuie să faci este să urmărești emisiunea, să prinzi întrebările afişate pe ecran în timpul show-ului, apoi să înscrii rapid răspunsurile corecte pe maskedsinger.protv.ro/concurs

ȘTIRI SIMILARE

VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies