• PRO TV
  • Smiley și Gina Pistol au arătat pentru prima dată chipul fetiței lor. Josephine la 2 ani: „Ce păpușică frumoasă!”

Smiley și Gina Pistol au arătat pentru prima dată chipul fetiței lor. Josephine la 2 ani: „Ce păpușică frumoasă!”

Smiley și Gina Pistol au arătat pentru prima dată chipul fetiței lor. Josephine la 2 ani: „Ce păpușică frumoasă!”

De când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol trăiesc o bucurie nemărginită. Nu de puține ori, cei doi au postat imagini cu micuța Josephine pe rețelele de socializare, exprimându-și mândria. Până de curând însă cuplul de vedete nu i-a arătat chipul micuței. Bucuria fanilor a fost imensă, când au descoperit o fotografie, postată de Gina, de la o plimbare recentă prin pădure. 

Micuța Josephine, în vârstă de 2 ani, este ținută pe umeri de Smiley, iar Gina Pistol a realizat un selfie cu toți trei. 

„Superbă prințesa mică, este copia tatălui”, „Parul tău dar… cât seamănă cu Smiley!” „Vaii ce păpușică frumoasă! Să vă trăiască, să fiți sănătoși”, sunt doar câteva dintre reacțiile fanilor. 

VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS CÂT DE FRUMOASĂ ESTE FIICA LUI SMILEY ȘI A GINEI PISTOL


Invitat la emisiunile PRO TV, nu de puține ori Smiley a povestit despre viața de tătic. Iată ce spunea la „Vorbește lumea”, la câteva luni după nașterea fetiței lui: 

„Descoperim în fiecare săptămână mișcări noi, sunete noi, expresii noi ale feței. Mie îmi e ușor deocamdată, nu tații duc greul, ce-i drept. Mă bucur foarte mult, îmi place să stau cu ea. La prima băiță cred că am slăbit vreo două kilograme, dar apoi m-am obișnuit, acum nu mi-e frică. Nu-mi fac planuri pentru ea, îmi doresc sănătoasă și să-i acord sprijinul necesar în tot ceea ce-și va dori să facă. Nu știu la ce să mă aștept. Abia aștept să o descoper, să se descopere ea". 

Atunci când nu este la filmări sau în studio, Smiley își dedică tot timpul fetiței sale.Artistul împărtășește cu fanii săi deseori momente speciale alături de Josephine. Vezi mai multe aici

Sursă foto: Instagram/ Gina Pistol



Vezi și: Smiley, sărut în fața a 5000 de oameni

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni