Steaua a părăsit show-ul Masked Singer România. Mihai Trăistariu s-a ascuns în spatele măștii!

Steaua a părăsit show-ul Masked Singer România. Mihai Trăistariu s-a ascuns în spatele măștii!

Joi seară, show-ul Masked Singer România a avut o nouă demascare. Albina, Fluturele, Oul Dragon, Steaua, Monstrulica și Pisica s-au luptat pentru un loc în etapa următoare și au pus în scenă momente impresionante. În urma votului detectivilor și al publicului, Steaua a părăsit competiția, cântărețul Mihai Trăistariu fiind cel care s-a ascuns în mască. Ediția din această săptămână a fost lider de audiență. 

”Am încercat să-mi schimb glasul, nu știam cum să-l mai fac. Nu știți ce ar fi urmat, mi-e ciudă că n-am mai rezistat. Mi-a fost greu cu partea asta feminină, care a trebuit lucrată, dezvoltată, exersată. Mi-am studiat eu câteva mișcări, o mână în șold, una pe sus, chiar și poziția să fie feminină, ca să intru în personaj. A fost o provocare și pentru mine să-mi schimb vocea în feluri în care n-am mai făcut-o vreodată, dar am cântat cu o voce pe care n-am folosit-o, nu mi-am folosit toată tehnica vocală, sensibilul meu din glas, pentru că dădeam spre Trăistariu și atunci am mici regrete. Dar nici nu se putea altfel, că m-ați fi recunoscut ”, a spus Mihai Trăistariu imediat după demascare. 

Ediția Masked Singer de joi seară a fost lider de audiență și a înregistrat 7 puncte de rating, 21.5% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 5.6 rating și 17.1% share, pe segmentul de public național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, grade Esomar ABCD.

La nivelul publicului comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV și-a menținut poziția de lider și a înregistrat 5.8 puncte de audiență și 19.7% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe următoarea poziție avea 5 puncte de rating și 16.9% share. 

Săptămâna viitoare, toate cele 10 celebrități vor lupta față-n față, fără să mai beneficieze de avantajele echipelor din care provin. Măștile se vor reuni într-o singură mare grupă și vor lupta în cea mai încrâncenată etapă a show-ului. Două vedete vor fi eliminate joia viitoare, de la ora 21:30, într-o nouă ediție Masked Singer România. 

Noul sezon Masked Singer România e disponibil online și pe voyo.ro.

Masked Singer România – Masca jos!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni