Ultimele 4 vedete se vor demasca în Marea Finală Masked Singer. Una singură va pleca acasă cu trofeul

Ultimele 4 vedete se vor demasca în Marea Finală Masked Singer. Una singură va pleca acasă cu trofeul

Au cântat, au dansat, au oferit detalii despre viața lor și au făcut spectacol costumate din cap până-n picioare. 

În această seară, Leoaica, Panda, Corbul și Căpcăunul vor urca pentru ultima oară pe scena Masked Singer România și vor încerca să impresioneze cu momentele pregătite. Ca în fiecare săptămână, după fiecare prestație publicul va vota cea mai bună reprezentație, iar masca ce va aduna cele mai multe voturi va fi desemnată câștigătoare. 

Una dintre măști îl va bulversa total pe Codin Maticiuc, care va recunoaște că are o slăbiciune pentru o vedetă din România. ”Trebuie să vă fac tuturor o mărturisire. Eu cred în destin și trebuie să vă spun că am o obsesie legată de o vedetă, o domnișoară pe care o urmăresc în online și nu numai.

Și crezând în destin, mă gândesc cum ar fi dacă chiar ea s-ar ascunde sub această mască. Este efectiv slăbiciunea mea și cred că în fața noastră, pe scenă, se află Corina Caragea. E feblețea mea, o recunosc în premieră, n-am mai spus asta până acum
”, va spune Codin după ce masca va oferi indicii noi despre ea.

Ce au pregătit cele patru măști pentru Marea Finală Masked Singer România și cum vor reacționa cei detectivii Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu atunci când vor vedea ce vedete se ascund sub măștile Leoaicei, Căpcăunului, Corbului și ursului Panda, aflăm în această seară, de la ora 20:30, în Marea Finală a celui mai secretos show de televiziune. 

Marea demascare! Finala Masked Singer România

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MASKED SINGER ROMANIA

Articole pentru emisiune MASKED SINGER ROMANIA

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni