• PRO TV
  • Zice ca a avut probleme cu greutatea, dar acum arata perfect. Ce dieta a dat rezultate maxime pentru Alina Eremia

Zice ca a avut probleme cu greutatea, dar acum arata perfect. Ce dieta a dat rezultate maxime pentru Alina Eremia

Zice ca a avut probleme cu greutatea, dar acum arata perfect. Ce dieta a dat rezultate maxime pentru Alina Eremia

Probe de voce, coregrafie, actorie, mii de candidate foarte talentate prezente la casting, criterii stricte de selectie!  Alina Eremia le-a trecut pe toate cu brio si asa a ajuns sa joace in serialul "Pariu cu viata".

Alina Eremia recunoaste insa ca s-a confruntat, la fel ca oricare alta fata de varsta ei, cu probleme de greutate. Cum a reusit sa scape atunci de kilogramele extra si sa fie in forma maxima pentru fani? 

"Am tinut 3 luni dieta Dukan, care a dat rezultate rapide si in acelasi timp m-a ajutat sa imi creez un regim alimentar sanatos si slab in calorii", a spus ea exclusiv pentru perfecte.

Alina a combinat dieta si cu un program intensiv la sala de fitness si a slabit 6 kg intr-o luna. In plus, cele 12 ore petrecute zilnic la Studiorile MediaPro din Buftea si repetitiile asidue de dans i-au modelat silueta de invidiat pe care o etaleaza acum.


"Conteaza mult sa fii impacat cu tine insuti si sa te accepti asa cum esti, pentru ca particularitatile noastre ne deosebesc de ceilalti. Nu exista perfectiune, trebuie sa incerci sa transformi acele lucruri care pe tine te deranjeaza, in lucruri placute pentru cei din jurul tau", a incheiat Alina.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni