O copilărie plină de nevoi, care m-a împins să lucrez de mică. Fiind foarte dibace, am lucrat în câteva tipografii și am luat certificarea de Legator. 

Îmi place să învăț lucruri noi mereu. De curând, am achiziționat o masă și câteva scaune pe care intenționez să le recondiționez.

Sunt pasionată de terapia alternativă, mai ales de uleiuri esențiale și am câteva certificări pe partea de terapie; sper să aduc cât mai mulți oameni spre natură pentru stare de bine. Am investit mult în cărți și educație în acest domeniu și pot spune că mă regăsesc cel mai mult în susținerea semenilor. Fac diverse elixiruri și amestecuri de tot felul, de la mixuri cu miere, la săpunuri și creme. Mai sper să scot pe piață până jumătatea anului elixirul tinereții -  Kombucha - pe care eu o numesc „D’elixir”. Este destul de populară printre cunoscuții mei și aș vrea să se bucure cât mai mulți oameni de beneficiile ei. 

Îmi place să creez lucruri noi și să mă joc cu focul. Momentan fac yoga și ajut cu ce pot la studioul partenerului meu Sambodhi Studio, unde fac și Terapii dedicate domnițelor. Găsiți mai multe detalii pe pagina de Facebook Delia Heals.