M-am născut în Delta Dunării, în localitatea Sfântu Gheorghe, la capătul sau locul unde cel mai vechi și năvalnic braț al Dunării se varsă în Marea Neagra, de acolo și dragostea nebună legată de deltă. 

După școli și multe peripeții prin viață, am lucrat ca inspector de mediu la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării în Sfântu Gheorghe, iar după șapte ani, după ce s-a născut fiica mea, mi-am dat seama că viața din deltă nu-i poate oferi fiicei mele tot ceea ce merită, așa că m-am mutat în Constanța si m-am angajat într-o multinațională, unde am ajuns manager. 

Stresul cauzat de jobul ca manager, îl „rezolvam” în fiecare zi în bucătărie, gătind pentru fiica mea și soție diferite preparate culinare și explorând posibilitățile extraordinare pe care le oferă o bucătărie. Între timp, m-am îmbolnăvit, și în urma unor probleme medicale, m-am pensionat pe caz de boală, iar în acest moment pot munci doar cu jumătate de normă, astfel că m-am întors la prima mare dragoste, delta, și azi, sunt unul dintre cei mai „carismatici” ghizi de turism din deltă. 

Datorită implicării totale în jobul meu și a faptului că sunt student la Istorie, în ultima perioadă am trecut la a doua mare dragoste, bucătăria, pe plan secund. Chiar dacă din când în când mă mai jucam prin bucătărie, abilitățile mele de bucătar au început să pălească, pentru că așa cum sabiei îi trebuie piatră de ascuțit și minții îi trebuie multe cărți, așa și bucătăriei îi trebuie multă practică. În momentul în care s-a ivit oportunitatea participării la un astfel de concurs-emisiune, am zis „de ce nu?”, pentru că mi-aș fi putut testa abilitățile de bucătar, chiar dacă de „duminică”, aș putea aduce în atenția publicului locul sfânt din care provin, Delta Dunării, aș putea face vizibilă etnia din care provin, pentru că marea majoritate a oamenilor asociază delta cu „lipovenii” și nu este așa. 

Aș fi putut promova businessul pe care îl am în deltă, acela de ghid de turism, prin gastronomie, ceea ce mie mi se pare extraordinar. Hobby-urile mele sunt, în ordine, cititul, pescuitul și bucătăria. Îmi doresc să scriu o carte despre originile cazacilor și stabilirea lor în Dobrogea și Delta Dunării în 1778 (aceasta va fi și lucrarea mea de licență la facultate). Am în lucru o carte de bucate cu câteva rețete tradiționale reinterpretate, legate de felul în care pregătim noi peștele, pe care tot eu vreau să îl și pot prinde și vreau să lansez o nouă provocare clienților care își aleg să facă o excursie cu mine, și anume ca în programul pe care îl pregătesc pentru ei să le gătesc o masă. Mai mult decât atât, fiind și somelier, vom face și multe asocieri între vin și diferite feluri de mâncare din pește.