Principalul hobby este, evident, gătitul. Când intru în bucătărie, nu mă mai gândesc la altceva, aproape că nu mai există altceva în jurul meu. Îmi place să fac dreptate ingredientelor, cum zice Chef Foa, dar am vorbit destul despre asta. Haideți să vă spun și de cealaltă pasiune, de care oamenii știu deja: aceea pentru vinuri. Îmi plac vinurile foarte mult, să știu despre ele, din ce soiuri de struguri sunt făcute, de unde provin, și să le beau, evident. Îmi plac în mod special cele roșii, pentru că sunt puternice, corpolente. Îmi doresc să fac și un curs de somelier în viitorul apropiat.

Ca poveste de viață, am crescut cu cheia de gât, obișnuită să mă descurc de mică, singură, în orice situație. Toate vacanțele și weekendurile mi le-am petrecut la bunici, printre animale și agricultură. Drept urmare, visul meu este să am o fermă mare. Îmi place și știu să cultiv pentru consum propriu, evident, nu în mod industrial, orice cultivă și bunica în grădină (cartofi, roșii, fasole, vinete, castraveți, porumb, de toate).

Dacă aș avea curte, cu siguranță, aș avea de toate, mai ales că și în buricul Bucureștiului am crescut în ghivece, pe terasă, roșii, castraveți și fasole verde. Nu îmi lipsesc nici acum toate soiurile de plante aromatice. Inima mea este efectiv împărțită în două, pentru că îmi place și viața cosmopolită, recunosc.