Sunt dintr-un oraș mic - Târgu-Jiu - și de abia am așteptat să devin majoră pentru a scăpa de plictisul de acolo. La 19 ani m-am mutat în Paris pentru a studia sociologia. Cât timp am stat acolo, am lucrat ca dădacă și în construcții, pentru a-mi permite chiria. 

După 3 ani, mi-am dat seama că nu învățam nimic nou, așa că m-am întors în țară, m-am mutat în Timișoara, unde am studiat Jurnalismul. După facultate, m-am mutat în București, unde am lucrat la un Call Center și fix în ziua în care mi-am dat demisia - pentru că voiam mai mult - m-a sunat un prieten care lucra la Pro FM și care își căuta parteneră de radio. Am mers a doua zi acolo, m-a băgat în direct și mi-a zis că dacă mi-a plăcut, mă mai așteaptă când am timp. 

M-am dus în fiecare zi, până m-au angajat. Radioul este dragostea vieții mele, iar asta se datorează probabil faptului ca am iubit mereu muzica și dansul. Mi-a plăcut mereu să fiu informată, să îmi manifest părerile, să fiu înconjurată de oameni și să transmit energie bună și optimism, iar radioul mi-a adus toate acestea. Îmi place tot ce e nou, așa că aștept cu nerăbdare să primesc noi provocări, pentru că așa pot să dezvolt noi hobby-uri!