• Emisiuni
  • MasterChef
  • 8 concurenti si doar 4 Cutii ale Misterelor! Proba de foc la care au fost supusi de catre juratii MasterChef: "Daca greseste unul, o sa platiti amandoi"

8 concurenti si doar 4 Cutii ale Misterelor! Proba de foc la care au fost supusi de catre juratii MasterChef: "Daca greseste unul, o sa platiti amandoi"

8 concurenti si doar 4 Cutii ale Misterelor! Proba de foc la care au fost supusi de catre juratii MasterChef: "Daca greseste unul, o sa platiti amandoi"

La inceputul editiei din aceasta seara, in bucataria MasterChef se mai aflau doar 8 concurenti in cursa de castigare a premiului de 50 000 de euro si a titlului mult ravnit.

Cei 8 concurenti ramasi in competitia culinara, care face din amatori pasionati bucatari adevarati, au avut parte de o noua proba de foc. Gandita sub forma unui joc, prima runda a editiei de marti, 2 decembrie, a presupus ca cei opt adversari sa formeze echipe in care unii sa joace rolul de ucenici, in timp ce altii au fost desemnati sa ocupe pozitia de profesori. 

Juratii au considerat ca cei 8 concurenti nu stiu ce inseamna spiritul de echipa, de aceea au decis ca prin aceasta proba sa le dea o lectie. Runda de foc a presupus lucrul in perechi, insa nu si gatitul in echipa. Concurentii aflati in postura de profesori au fost nevoiti sa le dea doar indicatii celor aflati in postura de ucenici, urmand ca la finalul probei jurizarea sa fie una comuna.

Asa cum era de asteptat, panica s-a instalat rapid printre concurentii MasterChef, teama de a fi in echipa cu persoana nepotrivita fiind principala cauza a temerilor lor.  

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni