• Emisiuni
  • MasterChef
  • Adrian Hadean, implicat in campanii umanitare. Ce face juratul "MasterChef" cand nu este in bucatarie

Adrian Hadean, implicat in campanii umanitare. Ce face juratul "MasterChef" cand nu este in bucatarie

Adrian Hadean, implicat in campanii umanitare. Ce face juratul "MasterChef" cand nu este in bucatarie

Pe langa crearea unor retete rafinate si preparate de top publicate pe blogul sau si consultanta de specialitate oferita cu succes in bucatariile restaurantelor, Adrian Hadean este recunoscut si ca un sustinator al campaniilor umanitare. Acesta se implica frecvent in astfel de actiuni prin efort propriu, in acelasi timp atragand atentia asupra unor probleme reale cu care multi dintre noi se confrunta.

MasterChef - LUNI si MARTI, de la 20.30, la ProTV! Prinde gustul competitiei!

Ajutorul oferit unor cauze mai putin fericite, uneori chiar lipsite de speranta, i-a adus Chef-ului Adrian o satisfactie care nu poate fi exprimata in cuvinte si despre care, de altfel, nici nu vorbeste. Cu toate acestea printre campaniile umanitare in care s-a implicat au existat o serie de cazuri sociale publice.

Doua exemple graitoare sunt situatiile tragice a doi copii, Melissa si Mihaita, care aveau nevoie de sprijin pentru a face posibile operatii costisitoare, dar esentiale, pentru ca vietile lor sa devina normale.

Melissa este o fetita de 8 ani pentru care visul de a deveni balerina se terminase mult prea repede ca urmare a unui accident petrecut in sala de balet, in care si-a rupt degetele. Tragedia acestui caz a venit in urma unui diagnostic pus gresit in mod repetat. Solutia a fost o diagnosticare corecta, accea de pseudoartroza tibiala, insa interventia chirurgicala necesita costuri uriase. 

Adrian Hadean s-a implicat in aceasta campanie de strangere de fonduri, organizand un eveniment culinar, sub forma unei intreceri intre echipele de redactori de la doua publicatii importante din Cluj-Napoca. Acestia au gatit o multime de bunatati intr-unul dintre mall-urile locale, pe care le-au vandut apoi trecatorilor si tuturor celor care au dorit sa intinda o mana de ajutor. Reusita acestui proiect a fost una semnificativa si impreuna cu o serie de donatii, i-au redat micutei Melissa sanatatea.

Problema lui Mihaita a fost si ea una impresionanta, un copil de numai 4 ani diagnosticat cu o boala rara, Pseudo-Obstructie Intestinala Cronica, care necesita o serie de analize si investigatii extrem de costisitoare. Adrian Hadean a organizat de aceasta data un bufet reprezentat de un imens puzzle gustos si colorat, format din 1.000 de piese, din care oamenii au fost invitati sa guste, contra unei donatii pentru baietel.

Si in acest caz, juratul MasterChef si-a adus aportul in salvarea unei vieti, iar eforturile sale au fost rasplatite cu zambetul copilului.

Acestea sunt doar doua dintre cazurile pentru care implicarea si efortul sau au facut diferenta si au redat bucuria unor micuti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni