• Emisiuni
  • MasterChef
  • Aida Parascan, viata dupa "MasterChef". Ce planuri are marea castigatoare de anul acesta

Aida Parascan, viata dupa "MasterChef". Ce planuri are marea castigatoare de anul acesta

Aida Parascan, viata dupa "MasterChef". Ce planuri are marea castigatoare de anul acesta

1. Ce ai facut dupa terminarea emisiunii "MasterChef"? Cum s-a schimbat viata ta?
Am inceput sa lucrez la deschiderea unui restaurant in Buzau si a altuia in Bucuresti. Viata s-a schimbat destul de mult. In primul rand, e foarte ciudat modul in care ma pirveste lumea pe strada si oriunde ma duc, chiar daca unii nu ma recunosc de la prima privire si imi spun ca la TV sunt mai matura si mai… grasuta. :) Muncesc mult mai mult si am foarte putin timp pentru mine.

2. Ai pus umarul la deschiderea unui restaurant in Buzau. Povesteste cum s-a intamplat.
Am pus umarul la deschiderea unui restaurant in Buzau, dar si in Bucuresti. Am fost contactata de proprietari si dupa ce am evaluat situatia am decis sa accept sa ma ocup de meniu, de proiectarea bucatariei si de instruirea personalului. Am avut inaugurarea pe 28 iunie si pot sa spun ca a fost un succes. Platourile s-au intors goale, multi clienti au cerut bis si nu a mai ramas nimic din ce am gatit. Iar asta e cea mai mare satisfactie a mea. Proiectul din Bucuresti e aproape finalizat, urmand ca saptamana viitoare sa deschid si bucataria pentru clienti. Pentru cel din Buzau inca nu pot sa va dau o data precisa a finalizarii. Cu siguranta, insa, ma veti gasi de miercuri pana duminica la Bucuresti, iar luni si marti voi fi in Buzau.

3. Ce alte proiecte mai ai in prezent?
Am si un proiect personal, dar care necesita putin mai mult timp si resurse financiare, de aceea am decis sa il pun pe hartie mai intai si apoi sa vad cat de bun este, raportandu-ma la piata romaneasca. As vrea sa fac si workshop-uri pentru copii si adulti, dar si acesta e doar la faza de proiect…

4. Dar planuri?
Vreau sa aprofundez cunostintele mele in materie de gastronomie si sa imi iau diploma in acest domeniu, dar sunt sigura ca nimic nu se poate compara cu experienta la locul de munca. Degeaba stii sa inventezi farfurii sau sa faci un plating care sa-i uimeasca pe toti daca atunci cand ai de gatit pentru 450 de persoane nu reusesti sa multumesti 99% din clienti.
 
5. Cat mai stai in tara? Sotul tau ce zice?
Acum am de gand sa ma mut definitiv in tara. De saptamana viitoare ma voi muta in Bucuresti si deja caut scoala si gradinita pentru copii. Sotul meu va veni si el din octombrie, cred.

6. Ce fac copiii, ai timp si pentru ei? Mai ai timp sa le gatesti?
Chiar daca am mult de munca, incerc sa ma intorc acasa cat de repede pot. In ultimul timp, am fost chiar foate ocupata. Nu mai am timp sa le gatesc zi de zi, dar de fiecare data cand gatesc la un eveniment le duc la pachet cate ceva, e mai mult un simbol, dar ei apreciaza enorm de mult, mai ales deserturile. :)

7. Te-ai mai intalnit cu concurenti de la "MasterChef"? Ti-ar placea sa lucrati impreuna?
M-am intalnit doar cu Maria Secrieriu cand eram in trecere prin Bucuresti, dar de fiecare data cand sunt in Capitala am atat de multa treaba, incat nici timp sa mananc nu am, ce sa mai zic de stat la o cafea!!! Dar cu cativa dintre ei tin legatura prin telefon sau mesaje. Mi-ar placea sa facem ceva impreuna. Cand voi termina de pus la punct proiectele pe care le-am inceput, poate reusesc sa fac un eveniment cu ei in amintirea vremurilor de la "MasterChef".
 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni