• Emisiuni
  • MasterChef
  • Au fost eliminati, dar au fost chemati inapoi in bucatarie. 8 concurenti si o decizie surprinzatoare din partea Chefilor

Au fost eliminati, dar au fost chemati inapoi in bucatarie. 8 concurenti si o decizie surprinzatoare din partea Chefilor

Au fost eliminati, dar au fost chemati inapoi in bucatarie. 8 concurenti si o decizie surprinzatoare din partea Chefilor

Primele probe eliminatorii din acest sezon MasterChef au starnit valuri de emotii si adrenalina in randul aspirantilor la un loc in urmatoarea etapa a celui mai urmarit show culinar, MasterChef. 

Emotiile si tensiunea nu i-au ocolit pe concurenti nici in aceasta editie. Dupa ce au mers la stana, au muls oile si au trecut printr-un duel, concurentii au invatat ce inseamna sa nu ai prieteni in competitie, doar adversari.

MasterChef, prinde gustul competitiei! LUNI si MARTI, numai la PROTV!

Cand toti credeau ca si-au pierdut sorturile si au ratat sansa sa aiba propriul banc de lucru in bucataria "MasterChef", Chef Patrizia, Chef Foa si Chef Hadean au luat o decizie suprinzatoare: i-au chemat inapoi in bucatarie si i-au impartit in doua echipe.

Dintre cei care au parasit competitia dupa duel, doar 5 dintre ei aveau dreptul sa treaca mai departe, iar acest lucru a depins numai de abilitatile lor de echipa, de tehnicile pe care le stapanesc in bucatarie si de dorinta de a-si indeplini visul.

Timp de 90 de minute, 8 concurenti s-au straduit sa gateasca cele mai bune preparate si meniul lor sa ii impresioneze pe Chefi. Chef Foa, Chef Patrizia si Chef Hadean au ales, iar cei care au trecut mai departe au fost:

1. Adriana Pletosu

2. Stefan Pascu

3. Adriana Ghita

4. Iuliana Ungheanu

5. Tudor Aposteanu 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni