• PRO TV
  • Casnica de la "MasterChef" nu era singura bomba sexy. Cine e fosta concurenta siliconata, care pozeaza acum provocator pe internet

Casnica de la "MasterChef" nu era singura bomba sexy. Cine e fosta concurenta siliconata, care pozeaza acum provocator pe internet

Casnica de la "MasterChef" nu era singura bomba sexy. Cine e fosta concurenta siliconata, care pozeaza acum provocator pe internet

Aurelia Dospina, fosta concurenta de la "MasterChef" face furori pe pagina ei de Facebook, cu fotografii extrem de sexy.

Valceanca le da palpitatii barbatilor, cu fiecare poza pe care o posteaza, iar acestia o coplesesc cu complimente.

Nici decolteul generos pe care Aurelia Dospina il afiseaza in poze nu a putut fi trecut cu vederea, iar bruneta a primit o multime de like-uri pentru imaginile cu pricina.



Aurelia, care are 45 de ani si este din Ramnicu Valcea, si-a incercat norocul la "MasterChef", insa nu i-a putut convinge pe jurati si a plecat acasa.

Daca la show-ul culinar nu a avut foarte mare succes, Aurelia a reusit sa atraga privirile multor telespectatori, pentru ca bruneta are cu ce se mandri si chiar o face, cand vine vorba de fizicul ei.

Daca luam in considerare pozele sexy pe care bruneta le posteaza pe Facebook, dar si bluzele decoltate pe care le poarta, este de inteles de ce numarul admiratorilor ei creste constant.

"MasterChef" - in fiecare marti, la ProTV.




Vezi mai multe imagini in galeria foto de mai jos!


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni