• PRO TV
  • Castigatorul Masterchef, Andrei Voica, si Razvan Fodor reinterpreteaza salata de boeuf la Ce se intampla, doctore?

Castigatorul Masterchef, Andrei Voica, si Razvan Fodor reinterpreteaza salata de boeuf la Ce se intampla, doctore?

Castigatorul Masterchef, Andrei Voica, si Razvan Fodor reinterpreteaza salata de boeuf la Ce se intampla, doctore?

Sambata aceasta, de la 10:30, Ce se intampla, doctore? vine cu ultima editie din acest sezon, in care tema principala va fi sarbatoarea. Oana Cuzino va aduce informatii utile, dar mai ales savuroase, speciale pentru aceasta perioada a anului. 

Romanii au inceput deja pregatirile pentru Craciun si, cu precadere, cele legate de gatit. Carnea de porc este alimentul pe care ne bazam de sarbatori. Are toate atuurile unui nutrient de calitate si, contrar spuselor, este excelenta din multe puncte de vedere, mai putin cand vine vorba de exces. Tot pentru masa de Craciun, Oana Cuzino vine si cu o propunere inedita: carnea de mistret. Contine mai putine grasimi, precum si o cantitate ridicata de aminoacizi esentiali, vitamine si saruri.

Invitatii speciali sambata aceasta vor fi castigatorul Masterchef, Andrei Voica si Razvan Fodor, care vor veni cu o reteta reinterpretata si mult mai sanatoasa a salatei de boeuf.

Emisiunea Ce se intampla, doctore? revine la PRO TV cu un nou sezon la inceputul anului 2016, aducand in fiecare sambata editii pline de sfaturi utile si informatii despre sanatate, alimentatie si ingrijire. 

Ce se intampla, doctore? este emisiunea in care Oana Cuzino acorda atentie celui mai important aspect din viata noastra - sanatatea si cauta raspunsuri, impreuna cu invitatii sai, la tot ce este necesar pentru a ramane in forma atat fizic, cat si psihic.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni