• Emisiuni
  • MasterChef
  • Cea mai frumoasa imagine cu Razvan Fodor si fiica sa in varsta de 3 ani. Uite cat de simpatica e Diana si cu cine seamana

Cea mai frumoasa imagine cu Razvan Fodor si fiica sa in varsta de 3 ani. Uite cat de simpatica e Diana si cu cine seamana

Cea mai frumoasa imagine cu Razvan Fodor si fiica sa in varsta de 3 ani. Uite cat de simpatica e Diana si cu cine seamana

Diana, primul si deocamdata singurul copil al lui Razvan Fodor si al sotiei sale, Irina, s-a nascut pe 24 martie 2011, deci a implinit de curand varsta de trei ani.

Prezentatorul emisiunii "MasterChef" este topit dupa fiica sa si a publicat pe blogul sau o scrisoare emotionanta adresata Dianei: 

"Draga tatii cea mai draga,

Iti mai aduci aminte, cand abia invatai sa mergi, cum eu si mama ta ne tineam de maini ca sa formam cu bratele noastre un mic patratel in care tu sa te plimbi fara teama ca ai sa cazi vreodata? Bratele noastre pentru asta erau, papusa mea, ca sa te protejeze pe tine.

Iti mai aduci aminte cand iti era frica de intuneric si in miez de noapte,mama ta aprindea luminile prin toata casa si impreuna cautati prin fiecare coltisor ca sa iti arate ca nu ai de ce sa te temi?Sau ca dupa aia te baga in pat langa noi si te imbratisam toata noaptea si dormeai linistita ca un pui ce erai?

Mai stii cand luam la rand toate babutele din piata ca sa caut morcovii aia naturali, pe care ii stiam eu de la bunica,ca sa iti faca mama ta piureul? Aveai de abia doi dintisori…erai tare haioasa.

Mama ta e langa mine acum si rade, zice ca a fost cea mai exasperanta mama.Ar fi putut sa manance de viu pe cineva daca ar fi incercat sa iti faca rau...

Cand era insarcinata si mergeam la ecografii sa te vedem in burtica, isi teroriza doctorul cu intrebari:”De ce ii bate inima asa repede?”, “Are toate degetele?”, “Unde e nasul?Care sunt ochii?”, “E bine daca mananc broccoli?”, “Ii fac rau daca gust mancare picanta?”

Are dreptate, a fost un pic terorista…Cand te-am adus acasa, te pusese intr-un cos special pentru bebelusi si statea cu tot cu cos in pat.Cand simtea ca atipeste, ma punea sa stau de garda si sa verific daca respiri normal.Dormeam cu mana pe pieptul tau"

Citeste continuarea aici

Smiley, febletea fetelor

Razvan Fodor a marturisit ca si micuta lui este vrajita de muzica lui Smiley, care a mai facut "victime" in randul fetitelor de vedete - Antonia - fata Giuliei si fetele lui Pavel Bartos sunt doar cateva dintre ele: "Ii place piesa lui Smiley “Cai verzi pe pereti” si, in general, se misca stanga-dreapta, se invarte si da din fundulet pe tot ce e mai ritmat. Are si o jucarie-spiridus care canta melodii pentru copii si de acolo a invatat “Bate vantul frunzele” si  “In padurea cu alune” pe care le fredoneaza de cate ori are ocazia".

"MasterChef" pentru fetita lui

"Pentru ea, preparatele sunt destul de usoare, banale chiar, i le gatesc fara prea mari eforturi si ma straduiesc pe cat posibil sa nu le adaug niciun condiment. Cateodata, nici nu le gust, de frica sa nu descopar cat sunt de fade. Mai fac eu cate un artificiu, mai pun un suc de rosii, un busuioc verde, asa… ce e permis cat de cat, dar tot nu iese vreo delicatesa :)", a mai declarat prezentatorul. 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune MasterChef

Articole pentru emisiune MasterChef

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni